Fashion Guru uhvatio je uglavnom modno nespremne celebrityje na otvorenju izložbe, na špici te u noćnom klubu. Je li mu se uopće nešto svidjelo?

Nakon prošlotjedne ljestvice najboljih hrvatskih dizajnera mnogi su se našlo pogođeni jer na njoj nisu odbili svoje mjesto.

Većina njih za negodovanje i nisu imali pokrića, no kao svoj propust Fashion Guru izdvaja studio 'Kitch' koji je za reviju Marine Design izradio sjajne modne dodatke.

Milan Bandić se možda neće naći na listi najboljih, ali bi za njega moglo bisti mjesta na listi najkorektnije odjevenih, jer upravo je takav bio na otvorenju spektakularne izložbe 'Bodies Revealed'.

Na njoj je bio i Joško Lokas kao i Enes Bešlagić, ali i ljubiteljica muzeja Nevena Rendeli koja je izgledala kao da je prije toga bila na promociji parfema.

Leona Paraminski frizera nije posjetila jako dugo i, kako zaključuje Fashion Guru, došlo je vrijeme za posjet salonu.

Na društvenim događajima često se pojavljuje i samozvana pjevačica Gianna Apostolski čija ogrlica i frizura govore više od riječi.

Kako se proljepšalo vrijeme, tako su i naše posvuduše prošetale svoje proljetne opravice centrom grada, Tina Katanić i Anteu Kodžoman su jedne od njih. One su se ziheraški odjenule u crno-bijelu kombinaciju, a Andrea još malo pa neće pronaći majice odgovarajućeg obujma.

Nezaobilazna na špice je Matija Vujica koja se od svog divljeg modnog stila pretvorila u Jackie Onassis.

Ovaj tjedan Fashion Guru izabrao je 5 dizajnera koji su ove sezone pokazali najlošije kolekcije:

5. ELFS i Envy Room

4. Hippy Garden

3. Nataša Kos

2. Ksenija Design

1. Arileo

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju