Fashion Guru je tijekom ljetnih dana pratio kretanja domaćih celebova po obali te provjerio zašto Lana Biondić izgleda tako dobro, jesu li Tanja i Goran Ivanišević premršavi i jesu li Iva Jerković i Aleksandra Grdić imale nemoralne ponude

Dubrovnik je ove sezone bio prepun događanja na koja su pohrlili poznati i slavni. Koncerti pod zvijezdama redali su se jedan za drugim, a u Dubrovniku je boravila Zrinka Cvitešić koja je u maloj crnoj haljini izgledala dobro dok bi njezin odabranik Hrvoje Rupčić uistinu trebao obnoviti svoju garderobu i priuštiti si nekoliko novih komada.

Glavna gosparka koja to ustvari nije , al je gazdarica dubrovačkog hotela Lana Biondić iznenadila je izborom toaleta. Izvrsno je izgledala u bijeloj haljini i platformama koje su hit sezone.Lana je potukla i prijateljicu tanju Ivanišević koja bi mogla nabaciti koji kilogram, a čini se kako je i njezin dragi suprug izgubio koji kilogram. Vjerojatno zato što su unajmili vilu, a nisu unajmili i kuhara. Ipak je recesijska godina!

Ipak Fashion Guru priznaje kako je Tanja itekako uložila u svoja modna izdanja koja je prošetala po Dubrovniku te se nada kako će isto nastaviti i u Zagrebu jer bilo bi šteta ne vidjeti je.

Ni ova ljetna sezona nije prošla bez Vlatke Pokos u Dubrovniku. Bijela večernja haljina i Swarovski cipelice idealne su za ples.

Revija pod nazivom Vulkan Fashion Nights održana u zagrebačkom naselju Prečko okupila je najzaposlenije domaće manekenke, a glavna tema večeri koja zasjenila modu je bila - prostitucija. Poruku premijerki Jadranki Kosor poslao je reper Marin Ivanović Stoka, a Boris Kosmač i Aleksandra Grdić pojasnili su kako taj skandal uopće ne postoji već je insceniran. Iva Jerković koja je česta gošća domaćih modnih pista dala je jednostavan savjet svima: ukoliko se cure ponašaju profesionalno, odrade svoj posao i odu kući na vrijeme nema vremena za nemoralne ponude!

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju