Oštro oko Fashion Gurua je zamjetilo kako Tony Cetinski odabirom odjeće pokušava sličiti Justinu Timberlakeu te privlači veliki broj obožavateljica bez kojih bi mogle ostati neke slavne dame ukoliko brzo ne promijene frizuru

Tony se nakon održanog koncerta u Splitu nije mogao obraniti od velikog broja obožavateljica. Izgledao je poput Justina Timberlakea, osim što je malo, odnosno puno stariji. Tony je zato za nastup odabrao odjeću u kojoj je izgledao kao da se sprema odigrati ulogu u teen seriji ili je to furka na koju se pale klinke!?

U publici je bila i Marija Šerifović u tipičnom 'za sebe' ženskom izdanju. Nogometaške noge, košarkaške hlače i dječja majica bi još i prošli, no kada se okrenula i pokazala grudnjak uništila je sve iluzije Fashion Gurua o krhkoj pjevačici.

Dino Bubičić kojeg više ne veže čvrsto prijateljstvo s Markom Grubnićem pokazao je kako je od njega naučio jednu stvar - stopala uvijek moraju biti njegovana!

Fashion Guru u ovotjednoj top listi donosi pet najgorih frizura, ali ne samo onih dama koje su jednom imale peh već se kod njih to stalno ponavlja!

5. Peto mjesto je zasluženo pripalo Vanni koja je za vrijeme Hrvatskog radijskog festivala na glavi imala šaumrolnu.

4. Na četvrtom je mjestu Nives Celzijus koja je od silnog druženja s nogometašima počela nositi futku. Kratko gore u kombinaciji s dugim ekstenzijama koje vise kao ofucane.

3. Treće mjesto je pripalo Nadi Gačešić Livaković. Ona stalno  njeguje kosu poput Vlatke Pokos, a ne želi oderati ni centimetar. Zašto?!

2. Drugo je mjesto pripalo Miji Begović, iako bi ga moglo podijeliti sa svojom kćerkicom Majom Lenom.

1. Prvo je mjesto zasluženo pripalo najgoroj frizuri ikada na ovim prostorima, a koju je nosila Zrinka Cvitešić te bila uvjerena kako je cool!

Više na stranici Red Carpeta!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju