Protekli tjedan obilježila je Britney Spears, ali i modno događanje Fashion.hr koje su kao i obično posjetile domaće zvijezde. Osim Severine koja je u čednom izdanju blistala, reviju su posjetile Sanja Duggan i Kristina Bradač

Prošlog tjedna Zagreb uz Britney Spears mogao uživati i u modnom događaju Fashion.hr koji je i ove godine predstavio radove domaćih dizajnera.

Među poznatim licima našla se i kraljica majka Severina koja se na reviji pojavila u čednom izdanju s blaženim izrazom lica. Uvijek dobro sređena Sevka odjenula je crnu pomalo dosadnu haljinu koja joj je savršeno pristajala.

Sanja Duggan i Kristina Bradač za ovu su se prigodu maksimalno dotjerale, a iako su izjavile kako im je trebalo samo desetak minuta da se spreme za ovaj event, u to nikako nismo povjerovali jer vjerojatno su toliko vremena potrošile samo kako bi odabrale haljinu.

>> Zašto su se Maji Šuput ispuhale usnice?

>> Mate Janković opravdao titulu frajera

S obzirom da je većina igrala na sigurno i odabrala crno i sivo jedine koje su se usudile pojaviti u bojama bile su Petra (žumanjak)Nižetić i Marija (Barbie wannabe)Borić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju