Ljeto 2010. zakazalo je sa zabavnim sadržajima. Uz nekoliko koncerata kojima je vladala Severina u prepoznatljivim ultrakratkim haljinama, u prvi plan došao je i Dubrovački crveni tepih koji je osim Morgana Freemana ugostio i starletu Caprice, raščupanog Gibonnija i Zrinku Cvitešić

Iako je naša obala doista prekrasna, na žalost sunce i more više nisu dovoljni pa je i ove godine manjkalo zabavnih sadržaja.

No ipak, neki Hrvatski celebovi rade punom parom, a jedna od njih je i Severina koja je obišla obalu, oduševila goste svojim koncertima i napravila pravi štimung.

Sevka je svoje zasluge pripisala ultrakratkim haljinama kojih ima pun ormar, ali i mukotrpnom radu.

Sestrice Husar bilesu pravo ljetno osvježenje, a posebno Ivana koja je maksimalno isklesala liniju i uvukla se u usku crnu haljinu koja joj je fantastično pristajala.

Dubrovnik je i ove godine ugostio brojne zvijezde. Osim Morgana Freemana, našoj se obali divila i starleta Caprice koja se kao i obično utegla u najužu moguću haljinu već prepoznatljivog kroja te maksimalno istaknula sve svoje adute i ponudila ih gosparima na pladnju.

>> Severina u mini haljini i - 'ručnik' turbanu

>> VIDEO: Lijepoj Severini pažnju ukrala raskošna Caprice

Crvenim tepihom ovog ljeta prošetala se i Zrinka Cvitešić u pratnji Hrvoja Rupčića koji su na svoj stajling potrošili nekoliko minuta, što se moglo i primijetiti.

Zrinka je poznata po tome što nikada nema frizuru pa i ovaj put je ostala vjerna sebi, baš kao i Gibonni koji bi doista trebao nešto učiniti s paperjem kojeg njeguje na vrhu glave.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju