Fashion Guru je potražio aktere ljetnih društvenih događanja i na prvo mjesto stavio Dolores Lambašu i njezin poljubac u Dikanov trbuščić. Pohvalio je i izgled Nine Badrić koja je izborom haljine i raspoloženjem konačno zasjenila Severinu

Zbog Dubrovnik Film Meetinga, gala filmske manifestacije u grad su pohitale mnoge zvijezde. Posjeta holivudskog glumca Mickeya Rourkea gospođe i gospari su iz ormara izvukli najbolje komade odjeće.

Barbara Kolar se tijekom ljeta smanjila za barem dva konfekcijska broja, no tvrdi kako nije riječ o dijeti. U haljini Gharani - Štrok bez riječi je ostavila Fashion Gurua koji je njezin izgled prokomentirao kao najbolji do sada. Duboki izrez skrenuo je pažnju upravo tamo gdje je bilo potrebno te vizualno izdužio figuru voditeljice.

Uz Mickeyja Rourkea na partyju je bila još jedna međunarodno poznata glumica, no tu večer nije bila raspoložena za izjave pred kamerom. Severina je odabrala haljinu koja je bila lijepa i ženstvena, no Fashion Guru kao i svakom Hrvatu Seve je draža u nešto seksepilnijem izdanju. Slavko je pak uz lijepu Severinu izgledao kao da je došao s gaže u klapi.

Fotografkinja Mara Bratoš plijenila je pažnju u vintage haljini boje leda i s odgovarajućom frizurom, no bila je prilično neupečatljiva dok je crvenokosa glumica Nataša Janjić koja ima iskustva s ovakvim događanjima, odabrala haljinu izražajnije boje, no svjetlucavi materijal je tako 'pase' stoga ovaj put nije zaslužila pohvale Borisa Banovića.

Još uvijek aktualna najbolje odjevena Hrvatica Andrea Čermak za tu je prigodu odjenula kombinaciju Miu Miu, Jimmy Choo i Diane von Furstenberg.

Konačno se dogodilo i da Nina Badrić zasjeni Severinu izborom haljine, modnih detalja i raspoloženjem. Nina je pokazala kako je uistinu prava zvijezda.

U ovotjednom Topu 5 Fashion Guru je odabrao aktere koji su nas zabavljali tijekom ljeta. Broj jedan je bez premca osvojio novopečeni par Dolores Lambaša i Dikan Radeljak za koje nismo sigurni tjeraju li nas na smijeh ili na toalet.

Fotografija na kojoj Lambaša ljubi Dikana u trbuščić je apsolutni ljetni pobjednik!

Više u Red Carpetu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju