Fashion Guru se ovoga puta osvrnuo na modnu manifestaciju Fashion Week, te pohvalio one koji su nekada često bili na oštroj oštrici njegove kritike

Fashion Guru osvrnuo se na koncert Pet Shop Boysa istaknuvši kako su predsjednički kandidati trebali iskoristiti tu priliku za pojavljivanje među narodom u euforičnoj atmosferi.

Komentirajući modnu manifestaciju oko koje su uvijek lome koplja, odnosno Dreft Fashion Week, istaknuo je kako je ove godine pista bila najbolja. Ono što zamjera su njezini sudionici i organizacija koja među njima baš i ne radi neku selekciju.

Nikol Bulat je neprepoznatljiva. Guru je primijetio da joj se nešto događa, ali ne može reći da loše izgleda. No, ružičasti lak za nokte na crnim sandalicama ipak joj ne može oprostiti.

Mladen Burnać izigrava tinejdžera, no taj mu imidž jako dobro pristaje. Dizajnerica i kostimografkinja Matija Vujica u svom glam gotic izdanju i platformama isticala se od ostalih prisutnih na Fashion Weeku, no to joj je uostalom i bio cilj.

Maja Lena je pak izgledala kao da je izašla iz najlošijeg trash filma. Guru joj preporuča da svoju odjeću ne poklanja nikome kako se ljudi ne bi uvrijedili.

Luka Nižetić nakon nekoliko revolucionarnih kombinacija kojih se ne bi dosjetio niti jedan tinejdžer izabrao je malo dosadniji imidž koji mu doduše dobro pristaje.

Krčmarica grada Zagreba, Snježana Mehun od kada je otvorila svoj kafić izgleda gotovo kao urbana cura.

Fashion Guru ovoga je puta napravio top ljestvicu najljepših božićnih drvaca.

Peto mjesto pripalo je poznatom njujorškom drvcu ispred Rockeffeler centra. Staro 70 godina i teško 10 tona drvo je okićeno s 30,000 ekoloških LED lampica.

Na četvrtom mjestu je borić od svega 20 centimetara uz koji dolazi i crveni medvjedić.

Treća pozicija pripala je božićnoj jelki izrađenoj od Swarovski kristalića koja se nalazi na željezničkoj stanici u Berlinu.

Njega slijedi drvce izrađeno od 24-karatnog zlata i bisera, dok je pobjednik u ovoj božićnoj top ljestvici pripalo drvetu od milijun i 200 tisuća dolara izrađenom od 21,000 sićušnih dijamanata i komadićima kristala i ukrašenoj s 456 lampica.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju