Fashion Guru se osvrnuo na slavne dame koje su pohodile Cro-A-Porte, pohvalio je stil odijevanja Danijele Martinović te se pita što se dogodilo Maji Leni Lopatny. Za sve sponzoruše i udavače donosi listu najpoželjnijih neženja u Hrvata.

Ovogodišnji Cro-A-Porte je pokazao nekoliko dobrih revija, no bilo je i onih koje su tjerale na zijevanje. Ivan Ledenko i Renata Sopek koja se pojavila u ulozi modela pojeli su konkurenciju za doručak.

Revije su bile odlično mjesto za samopromociju poznatih. Danijela Martinović je popravila svoj imidž u javnosti. Izgleda kako ju je pogodilo što se našla na prvom mjestu najlošije odjevenih osoba u Hrvatskoj pa je snimila nekoliko odličnih modnih editorijala, slikala se gola i pazi kako se odijeva u javnosti. Ipak je ona Danijela Martinović i bilo bi tužno da se odijeva poput seljanke, tvrdi Fashion Guru.

Ivana Kovač se trudi, ponekad joj uspije, ponekad ne. Na Cro-A-Porteru se pojavila u crnoj kombinaciji kojom je oduševila Borisa Banovića sve dok nije vidio njezine hlače s kojima je itekako pogriješila.

Maja Lena Lopatny je uspjela s liste najlošije odjevenih osoba izgurati svoju majku Miu Begović Njezina kosa je dulja od minice koju nosi, a izgleda kao da traži posao tajnice, a ne glumice. S ovom je kombinacijom pokazala kako se zaista ne razumije u modu.

Maja Šuput koja želi izgledati kao kylie pojavljuje se na svim važnim događanjima. Dotjerala se, no ipak je izgledala kao da ju je donio orkanski vjetar pa joj je i kosa ostala na samo jednoj strani!

Za sve sponzoruše i udavače Fashion Guru je složio listu 5 najpoželjnijih neženja.

Na 5. mjestu se nalazi Dikan kojeg je prisvojila Dolores Lambaša, no ukoliko ste mlade volite novac i nisu vam važni mišići on je prava prilika.

Četvrto mjesto je zauzeo Mario Petreković. Ima stan od 300 kvadrata, voli buvljake i nepopravljivi je romantičar.

Na 3. mjestu se nalazi šarmer Slaven Bilić koji ima sve predispozicije za odličnog muža, no teško ga je na to nagovoriti.

Drugo mjesto je zauzeo Ivano Balić kojeg žene vole zbog njegove kose i uspjeha na terenu, no braku izmiče odlično pa je oko njega potrebno dosta truda.

Na prvom mjestu je Kristijan Curavić kojeg je zarobila Nikolina Pišek, no dok ona ne uspije svi mogu uspjeti.

Više u Red Carpetu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju