Fashion Guru se razveselio povratku posvuduša, iznenadila ga je Maja Šuput koja se konačno odlično odjenula, pohvalio je duge noge Anice Kovač u trapericama i opomenuo Davora Šukera koji si odjećom dodaje godine!

Martina Vrbos je u ovo blagdansko doba skinula koji kilogram, vesela je slatka i odlično pjeva pa joj šminka nije ni potrebna.

Vlasnica najdužih noga na svijetu i tradicionalna žena Anica Kovač nosi ležeran stil na svoj način.

Maja Šuput bi mogla završiti na listi najbolje odjevenih osoba, ustvari sve je moguće kad se sjetimo Nine Badrić i Jelene Veljače. Izgleda kako je Maja listala modne časopise i skidala dobre kombinacije.

Uvijek vesela Maja Cvjetković vratila se iz Londona odjevena od glave do pete u crno jer zan da s tom bojom teško može pogriješiti. A crna je i prikladna, s obzirom da je muškarac njezinog života zrelije životne dobi. Maja bi ga trebala pokušati odijevati jer ovako, kada odjeću bira sam izgleda još starije nego što je.

Crna je bila i boja koju je odabrala Alex Grdić, no ne bi to bila on ada svoj styling nije upotpunila kičastim minđušama koje su prikladne i za kićenje jelke.

Sonja Kovač se izgleda vratila iz berbe grožđa i nastavila s turnejom posvuduše, a na turneju se vratila i Đana Apostolski i to svježe našminkana Gurua je podsjetila na slavnu Goldonijevu krčmaricu Mirandolinu.

Po eventima se počela pojavljivati i Simonica, koja se sada fura na čednu majku, a njezin novi singl će najviše razveseliti djecu.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju