Prošlotjedna zapljena lažnjaka u riječkoj luci sigurno je zabrinula mnoge ovisnice o poznatim logotipovima pod svaku cijenu. Ali, još ima onih koji se trude biti kreativni. Tko je prošli tjedan u tome bio uspješan, a tko je podbacio otkriva Fashion Guru

Modi u Hrvata nikad kraja, neki bi rekli da smo nabolje odjevena nacija u Europi. Tako je ovaj tjedan obilježilo zagorsko izdanje 'Cro A Portera' koje baš nije po volji naših poznatih, ali tko voli modu njemu nije ništa teško.

Uvodnu reviju imala je Đurđica Vorkapić sa svojom revijom Hippy Garden

'Taj brend nikad nije bio moj favorit u hrvatskoj modi što se tiče kreativnosti, originalnosti i nečega što je doživljavam kao umjetnost u modi. No, cijenim Đurđicu Vorkapić jer je ona jedna od rijetkih hrvatskih dizajnera koja može živjeti od onoga što radi' izjavio je dr. Nenad Korkut.

Fashion Guru se složio s konstatacijom Anđe Marić da je Hrvatima bitnije imati novu torbicu nego fasadu. Prokomentirao je kako pjevačica zna odlično nositi crnu i plavu boju, kombinaciju od koje mnogi bez razloga zaziru.

Sestre 'Boudoirke' osim na odjeći rade i na svom licu, no ponekad bi trebale znati kada treba stati.

Androidna Nina Violić definitivno je ispred svog vremena. Borosane je nosila davno, a sada ih nose sve nove 'trasherice'. Njezin omiljeni shopping centra u kojem ne da samo gleda odjeću, već je i kupuje je Hrelić. A za njezinu frizuru zaslužni su 240 volti, odnosno struja i utičnica. U posljednje vrijeme zahvaljujući kišnim oblacima iznad Zagreba, glamurozan look postiže i uz pomoć gromova.

Look a la Michael Jackson upotpunjuje višenamjenski patentni zatvarač kojeg se ni pokojna pop ikona nije dosjetila.

Sestre Husar nikako da se usklade oko kilograma. Tako da ih jedna gubi, drugi ih dobiva. Tako je Ivana smršavila, a sestra Marija dobila tako da uz višak kila izgleda kao slatka sredozemna medvjedica. Osim toga trebala bi promijeniti onoga tko je odijeva, jer sve haljine izgledaju kao da su iz trgovine Borisa Kosmača.

Svaka godine najveća udavača Hrvatske Vlatka Pokos vodi manifestaciju 'Sajam vjenčanja'. Na ovogodišnjoj manifestaciji na sebi je imala najljepšu u ponudi, a kako ne bilo da joj je bivši suprug sve oduzeo, naziru se Gucci cipele.

Vlatka izgleda sjajno i u uskoj kožnoj haljini, no ipak bi trebala napraviti nešto s licem, zaključuje Fashion Guru.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju