Prošli tjedan su obilježila različita javna događanja koja su privukla brojna poznata lica. S obzirom da su domaće starlete prošli tjedan napravile malu pauzu od poziranja pred kamerama u prvom se planu našao Mate Janković. Popularni chef odlučio je podijeliti svoj nepoznati talent pa je za DJ pultom, daleko od kuhinje, zabavio brojne goste i još jednom dokazao zašto je dobio titulu frajera

Naša ponos i dika Stefani Hohnjec pojavila se na otvorenju restorana u uskoj, narančastoj, satenskoj haljinici koja je naglasila njezine obline,ali veliki minus je svakako stražnji dio toalete koji izgleda kao da ju Štefica nije uspjela zakopčati.

Ivana Husar se maksimalno dotjerala za veliki događaj - otvorenje glazbene škole. Dotjerana od glave do pete pjevačica je blistala što se baš ne bi moglo reći i za Nevenu Rendeli koja je izgledala iscrpljeno i umorno. Bojana Gregorić je ultra kratkim hlačicama naglasila svoj najjači adut – savršeno tijelo.

Premijera novog filma Woodie Allena privukla je domaće poznate face među kojima su se našle i Branka Krstulović te Sonja Kovač.

>> Što se dogodilo s usnama Maje Šuput?

>> Što Alex Grdić skriva ispod trudničke haljine?

Nakon filma večer je najbolje završiti u nekom od klubova pa je taklo Pepermint dobio glazbeno pojačanje, a ispred DJ pulta svoj je talent pokazao dvojac Šalković - Janković . Kuhar Mate Janković plijenio je najviše pažnje, što zbog glazbe, a što zbog titule pravog frajera.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju