I Fashion Guru se osvrnuo na tragediju koja je pogodila modni svijet, odnosno na smrt Alexandera McQueena. No, to ga nije spriječilo da i dalje kritički procjenjuje naše zvijezde i zvijezdice

Fashion Guru se kao i mnogi drugi iz svijeta mode osvrnuo na preranu smrta modnog genijalca Alexandera McQueena. Intelektualne i ponekad šokantne kreacije tog zločestog dečka mode nosili su mnogi celebrityji.

McQueen je dizajnirao i odijela za princa Charlesa, no tom prilikom na etiketi nije ostavio samo svoj potpis već i natpis 'ja sam p****'.

Na proslavi četrdesete godine Saloona pojavili su se mnogi poznati koji su mnoge večeri proslavili u tom kultnom zagrebačkom klubu. Mia Begović je jedna od njih, i ovoga puta igrala je na stilsku kartu koja se Guruu jako dopala. Naime, nije imala svoju Matovilka frizuru već crnu periku sa šiškama uz koju izgleda mlađahno. Posuđuje li Mia svoju odjeću kod kćerkica kao što je to običaj kod sestara, pita se Guru.

Iznenađujuća je bila i Neda iz Feminenki koja se lijepo odjenula, ali modni dodatak u obliku čudovišne torbe nikako nije pohvalan.

Vlatka Pokos je na proslavu doša bez muške pratnje, ali je zato imala bundu i dijamante, te torbu koja zaslužuje sve pohvale.

Jacques se jedva uvukao u separe Saloona, dok je Iva Šarić spremno pokazala sve markirano što ima u ormaru, Louis Vuitton torbu te Miu Miu cipele u vrijednosti od 1,000 eura. Bilo bi joj bolje da novce čuva za krizne dane koje nas sve očekuju, zaključuje Guru. 

Sonja Kovač dok igra poker zavodi ili dekolteom ili minicom. Fashion Guruu je draža kao seljanka, jer u 'normalnom' izdanju izgleda jeftino kao da je od glave do pete u sitnetici.

Top 5 naj trenutaka karijere Alexandera McQueena

Petu poziciju zauzela je posljednja muška revijea prepuna lubanja, kostura i čudesnih printeva.

Na četvrtom mjestu je spektakularna tartan haljina koju je Sarah Jessica Parker nosila na gala večeri u njujorškom Metropolitan muzeju.

Treće mjesto zauzima revija na kojoj se pokazao kao majstor scenografije. Modeli su kolekciju za proljeće/ljeto 1997. odradili hodajući po vodi. Slijedi je Kate Moss s haljinom prikazanom u hologramskom obliku, dok su na prvom mjestu njegove cipele Armadillo ili nazvane 'oklopnjače' inspirirane gmazovima i insektima.

Fashion Guru izabrao je i najbolje kritike gledateljica koje su komentirale izgled Nine Badrić. Grunf i Robin Hood imena su koje su duhovite gledateljice upotrijebile u opisu looka Nine Badrić.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju