Fashion Guru je na ovotjednu ljestvicu posložio 'šuše', djevojke odjevene u markiranu odjeću koje na špici traže sponzora te se osvrnuo na 'plac Louboutin trend' koji vlada među slavnim Hrvaticima

Budući da je jesen pred vratima i modni dizajneri pokušavaju javnosti predstaviti nove kolekcije za sezonu proljeće/ljeto, Fashion Guru je izrazio sreću zbog nadolazećeg Tjedna mode na kojoj će se predstaviti gotovo 15 dizajnera. Na spektakularnoj, gotovo 50 metara dugoj pozornici, svoju će kolekcije za nadolazeću sezonu predstaviti i kultne I-gle.

Osim najave Dove.fashuion.hr-a, tjedan su obilježila i vjenčanja koja na Fashion Gurua, nisu ostavila baš neki dojam. Ali ne zbog mladenaca, već njihovih uzvanika koji nisu pokazali preveliko poštovanje preležernim kombinacijama.

Osvrnuo se na vjenčanje Gorana Navojca i Larise Lipovac, koji su izgledali uglađeno, dok je njihov kum, glumac Mlikota izgledao kao da je odjenuo uniformu vozača tramvaja. Ivica Vidović je za vjenčanje svojih kolega izabrao kariranu košulju i time po mišljenju Fashion Gurua u potpunosti pogriješio budući da se radi o svečanoj prigodi koji zahtjeva isto takvu odjeću.

Iako na svadbi nije bilo osoba koji su se potrudili oko izgleda, Marija Husar je ipak popravila dojam u dugoj haljini boje pijeska. Uz veliki dekolte najbolje pristaje raspuštena kosa, a budući da pjevačica čuva trudnoću nadamo se da će nas ipak koji put razveseliti pojavljivanjem na javnim događanjima.

U Dubrovniku je održana svadba Andreje Knego i Borisa Vidića čiji su uzvanici ipak pokazali više truda oko odjevnih kombinacija od uzvanika Larise i Gorana. Bračni par Ivanišević i ovaj je put izgledao odlično, poput pravih trendesetera, no Boris ipak smatra kako bi Tanja za savjet sljedeći put trebala upitati Jelenu Veljaču. Ona zna da se u prošlosezonskim krpicama ipak ne izlazi na takva događanja.

Majka koja je iskjlesala svoje tijelo do savršenstva, Sanja Duggan prošetala je u plavoj lepršavoj haljini s prevelikim dekolteom i otvorenim leđima, a Nina Badrić je pokazala da je baš kao i mnoge slavne Hrvatice podlegla, kako ga Boris naziva, trendu 'plac Louboutin' odjevnih predmeta.

Zlatko Mamić svojim ekscesima nije zasjenio mladence jer je tijekom večeri je skinuo tek sako.

Ovotjedna ljestivica Fashion Gurua donosi top 5 'šuša'!

Na petom mjestu ovotjedne ljestvice na koju je Boris po svom nahođenju poredao 'šuše', žene koje oblače Louboutin cipele i po špici traže sponzore, našla se Tina Katanić. Četvrto mjesto zauzeo je Marko Grubnić zbog svoje ljubavi prema markiranoj odjeći, dok je na trećem mjestu Alka Vuica koja otvoreno govori da traži bogatoj frajera. Maja Cvjetković zauzela je drugo mjesto, a sam vrh, ove ne tako poželjene ljestvice, smjestila se Hana koja će u Red Carpetu učiti mlade djevojke kako postati sponzoruše.

Pjevačica Nikita, koja se bavi tantričkim seksom zaslužila je uz dekolte Seke Aleksić nekoliko sekundi u Borisovu prilogu, a razlog saznajte u videu.

Više u Red Carpetu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju