Fashion Guru je pohvalio styling Nataše Janjić, zapitao se zašto Tarik ne poštuje filmski festival u Puli i osvrnuo se na Severinino polugolo izdanje u crkvi. Otkrio je i koji muškarac ima najblji dekolte!

Glavna vijest koja se pojavila u svim medijima je da je Severina polugola, no Fashion Guru se pita zašto je to čudno kada smo navikli i da je gola. Više ga je zabrinuo Tarik Filipović koji se na filmskom festivalu u Puli pojavio odjeven 'kao da ide cucka prošetat'. Kombinacija nije bila toliko loša, no uvijek primjereno odjeveni Tarik ovaj puta je pogriješio i pokazao nepoštivanje priredbe.

Fashion Gurua zato je oduševila glumica Nataša Janjić koja je unijela dašak glamura u Pulu. Pokazala je nekoliko izdanja i sva su bila odlična. Haljina otvorenih leđa i odlične sandale za pokazivanje, mornarski stil djevojke sa sela za dan i otkačena kombinacija za premijeru filma 'Kenjac' - odlično!

Na raskalašenom Zrću caruju alkohol i kondomi, no dobru kombinaciju ćete tamo teško sresti. Bivša farmerica Ivana Paris u trendovskom kombinezonu stavila je 'cice na izvolte', a sve bi to bilo seksi da Ivana malo smanji prženje na suncu.

Fashion Guru odlučio je potražiti najbolji dekolte, no onaj muški i pokazao koji to muškarci zavode poprsjem, naravno dlakavim!

5. Igor Cukrov - uz prepoznatljivo zavijanje uvijek izbacuje i dlačice za kojima vrište curice

4. Tarik Filipović - spremno pokazuje tijelo onima koji to žele gledati

3. Jasmin Stavros - zaslužio je treće mjesto jer mu je srednje ime dekolte

2. Dikan Radeljak - svojim je dekolteom zaveo Vlatkicu, a tko zna koja je iduća

1. Mladen Grdović - pjevač je pokazao dlaka, znoja, i poderanih košulja za cijeli život

Više u Red Carpetu.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju