Nakon što je Fashion Guru godišnje pohvalio i popljuvao hrvatske celebrityje, vratio se svom uobičajenom izdanju. Filmska premijera ponudila je materijala za kritiku, a niti ovoga puta nije izostala Nives Celzijus

Nakon proglašenih top lista naj odjevenih bilo je puno priča. One koje su se našle među najgore odjevenima više su rogoborile, no Fashion Guru smatra da bi trebale biti sretne što su se našle na bilo kakvoj listi.

Čim se neka glumica kod nas skine, to je vijest koja zasjeni i najžešće političke teme. Tako je skidanje Nataše Janjić u filmu 'Sveti Georgije ubiva Aždahu', zbog tri sekunde golih sisa i ostatka tijela dobilo neviđenu medijsku pažnju. Osim golog tijela pokazala je i crveni kaputić, a ispod njega već viđeno, kao i sise - sako i haljinica. Podvinuti rukavi već su odavno out, ali Nataša čini se toga nije svjesna.

Na premijeri se pokazala i njezina kolegica Ankica Dobrić koja se na listi najgore odjevenih našla s opravdanim razlogom. Ona je jedna od onih koja pokazuje neshvatljivi dar za modu. Kreaciju je iskombinirala kao da kod kuće nema grijanja te je sve stavila na sebe ne bi li se ugrijala. Frizura niti ovoga puta nije bilo.

Nives Celzijus ponovno je promovirala svoju knjigu. Obline su kao uvijek bile na mjestu, ali stil je i ponovno izostao.

A Hana Tabaković koliko se god pokušavala jednostavno odjenuti, to joj ne polazi za rukom. Ružičasti ruž je bespredmetno komentirati, a i remen je za zamisliti se.

Pohvale su ipak dobile Feminenke koje u posljednje vrijeme izgledaju sve pristojnije.

Nakon duže vremena Fashion Guru nas je počastio s top ljestvicom koja je ovoga puta posvećena najpoznatijoj torbi na svijetu Birkinici i Hrvatima koji je posjeduju.

Peto mjesto dijele Marija Cvitanović i Mirjana Sanader koje imaju jednu Birkin torbu. Slijedi ih Modni mačak koji se hvali da ima dvije.

Mjesto više zauzela je Iva Balaban koja osim bezbroj Chanel 2.55 torbica ima dvije Birkinice. Mjesto više od Mačka zaslužila je zato što postoji opravdana sumnja da su njezine original.

Na drugom je mjestu Leonarda Boban s jednom crvenom krokodilskom Birkinicom, a na prvom Andrea Čermak koja niti sama ne zna koliko komada ove kultne torbe posjeduje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju