U ovotjednom izdanju 'Fashion Gura' pohvale su dobila neka često kritizirana lica, ali oštar jezik našeg modnom komentatora nisu uspjele izbjeći Iva Majoli i Antonija Šola

Na premijeri hrvatskog filma 'Alisa u zemlji čudesa' koji ni približno nije bajkovit kako biste na prvu ruku mogli pomisliti, pojavila je voditeljica koja najviše varira s kilogramima.

Barbara Kolar, na oduševljene Fashion Gurua, napokon je skočila u rukave i prekrila bicepse. Zelenu haljinu upotpunila je super ogrlicom i već viđenim čizmama.

Filmskom događaju prisustvovala je i Vanna u slatkom kaputiću boje fuksije, a komplimente za haljinu dobila je i Ana Begić.

Na otvaranju shopping centra Westgate pojavili su se mnogi koji su se željeli pokazati. Navratila je Iva Majoli koja je izgledala kao da je navratila nakon shoppinga u Grazu. Bila je bez frizure, šminke i normalnog kaputa.

Antonija Šola ostala je dosljedna svom stilu kojeg Fashion guru naziva modnim španskim selom.

'Za švedski stol uopće nemoj sjedati niti čekati da te netko uputi gdje trebaš sjedati dok ne dođu Šveđani' citat je iz Gurove knjige 'Vodič za urbane frajere' kojeg je izdvojila gošća emisije Ana Stunić.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju