Još je jedan tjedan prošao u znaku mode i modnih krpica. Fashion Week Zagreb okupio je poznata lica koja su dala sve od sebe kako bi zablistala i pokazala modne krpice. I dok su jedni uspješno odradili posao, drugi su potpuno promašili

Svake godine Fashion Week Zagreb u prve redove privlači sve više poznatih osoba. Među njima se našla i Snježana Mehun poznata po skupim krpicama i dekolteima promijenila je modni izričaj i postala 'fina'.

Više se ne kupuje Versace i Cavalli jer joj je to sada 'fuj' već je prešla na nešto aktualnije igrače kao što su Balenciaga i Jimmy Choo.

Zgodna Lana Banelli bi izgledala dobro i s vrećom krumpira na sebi. Njoj nisu potrebne isprostituirane Herve Legere haljine koje se mogu nabaviti na svakom uglu već joj pristaju i najjednostavnije kombinacije koje bi zbog njezine vitke figure mogle biti i nešto smjelije.

>> Pogledajte novu stranicu Red Carpeta

Nakon brojnih modnih promašaja Antonija Šola se konačno vratila na pravi put, a pojavila se u ziheraškoj crvenoj kombinaciji haljine i štikli uz koje je uskladila i ruž.

I Petra Maroja se vratila na scenu i to nekoliko kilograma mršavija. Iako još uvijek nije uspjela vratiti manekenske proporcije Petra izgleda odlično. Pjevačica Indira je baš kao vino, što je starija to je i bolja. Kratka dječačka frizura savršeno joj pristaje.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju