Fashion Guru se osvrnuo na izgled i stil najpoznatije djeveruše na svijetu Pippe Middleton te Lejle Filipović koja je na završenom Fashion Weeku nosila kombinezon domaće dizajnerice

Pipa Middleton
Jedna je dobila titulu princeze, ali druga je dobila svjetsku slavu. Katiena sisterica postala je svjetska senzacija nakon vjenčanja, iskreno pitam se zašto. Cura je skvarcana do boli, nešto poput naše Maje Morales, guza joj je dobra, ali veličine dva plivadona, a i nije baš neka suluda ljepotica.

>> Pogledajte novu stranicu Red Carpeta!

>> Lejla Filipović: Osmijeh je njezin najljepši ukras

>> Pippa Middleton: Kraljica traperica

To samo potkrepljuje tvrdnju da osoba mora imati 'ono nešto' što ljudi zavole i popularnost je zagarantirana. Tako je njezina guza dobila svoj dan, grudi će uskoro, a madež je na čekanju da dobije svojih pet minuta slave. Tako su potvrdili da joj traperice stoje kao salivene, što je istina nakon toliko godina pilatesa, bilo bi i smiješno da ne stoje. Zaključak je cure, da malo vježbe, puno samopouzdanja i dobre traperice mogu i od vas napraviti zvijezdu.

Lejla Filipović
Drago mi je da naše poznate znaju i za domaće dizajnere, a ne samo za Herve Legere. Tako je Lejla osvanula na Fashion Weeku u kreaciji Aleksandre Dojčinović. Točnije kombinezonu. Taj sintač koji se priljubio uz dobro tijelo Tarikove supruge imao je dobrih i loših dijelova. Ramena su super, ali donji dio nogavica je preuzak i zbog toga je zahtijevao jaču cipelu, a ne nježnu sandalu, jer je nesrazmjer veliki.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju