Ovaj će tjedan ostati zapamćen po nevjerojatnoj pobjedi ružičastih nad crnim vijestima. Fashion Pussy je u svojim modnim kombinacijama poput Victorie Beckham zasjao na naslovnicama i tako pobijedio ponovno plasirane gole sise Dolores Lambaše

Jedna od najvećih teen zvijezda glazbeno se smirila, no s odjevanjem još uvijek ima problema. Minea izgleda seksi, to uopće nije upitno, no modno je ostala u nekom drugom vremenu. Čak joj se nešto i zapetljalo oko potpetice...

Mlađahna supruga Harisa Džinovića Melina Galić bi se trebala češće penjati na pozornicu da svima pokaže koliko je zgodna, a suprugu bi mogla i pomoći oko odijevanja.

Klub Saloon slavi 40 godina postojanja, klub koji je oduvijek bio omiljeno okupljalište poznatih osoba zabilježio je na fotografijama svoje slavne goste.

Najzanimljivija fotografija je svakako ona para u prekidu Duggan - Barbieri. On je isti, malo stariji, a ona potpuno drugačija, no već tada je imala stila.

Fotografije prvih gaćica koje su ovjekovječene na fotografiji su one Elizabete Gojan.

Broj jedan Guruove liste najgore odjevenih Nives Celzijus nije puno promijenila svoj stil. Održala je isti nivo, no sada je nešto ženstvenija. Uz sve promjene u njezinom životu jedno ostaje isto, a to su modne kombinacije!

Top 5 krzna bez stila

5. Jelena Perčin obožava bunde kakve su nosile naše bake, a takve se nose još samo u Sibiru.

4. Pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek nosi bijelu kuglu uz kakvu ide privatni vozač, avion i još štošta.

3. Modni Mačak uvijek nosi nešto što čudno izgleda jer mu je važno da je u medijima, no ne zbog čega.

2. Kćer Ive Majoli već nosi bundice od pravog krzna. potpuno nepotrebno jer samo je jedna Suri Cruise.

1. Broj 1 je vječno rezerviran za Alku Vuicu.

Više u Red Carpetu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju