Lijepa naša obiluje događanjima, a poznati Hrvati i Hrvatice se vole pokazivati. To čine i članice grupe Feminnem koje su se u jednom noćnom klubu pojavile raščupane

Iako misli da je trendi i trudi se nabaciti na sebe što god misli da je moderno Mia Begović nije uvijek najuspješnija kada je riječ o modi.

Glumica se pojavila na jednom događanju u ružičastoj svilenoj haljini kratkom i uskom sakou u kojem je izgledala kao prava 'bomba' , a jedino što je na njoj bio u potpunosti trendi je dekolte.

I Snježana Mehun se potrudila oko svog izgleda te je izgledala kao da je bila na nekom dobrom make-overu. Dobar izbor bila je i njezina svjetlucava mini haljina britanske dizajnerica Rachel Gilbert.

Feminnemke su i dalje sa svojim frizurama na 'vi'. Ispeglana, ali i polu raščupana kosa nije trendi, a ako su se dotjerale po uzoru na neke holivudske zvijezde poput Jennifer Aniston, moramo priznati da to ipak tako ne izgleda.

'Ja bacam svu staru robu i oblačim novu', izjavila je Marina Tomašević koja je prije nekoliko dana promovirala svoj novi singl. Čini se kako je odlučila napraviti veliki rez u svom privatnom životu što je i dokazala pojavivši se na promociji u decentnoj crnoj haljini koja joj je savršeno pristajala.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju