Retrospektiva vjenčanja Jerka Leke za koju je nužno pripremiti zaštitu od količine šljokica, te premijera filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ', zaokupili su pažnju Fashion Gurua. Koje Hrvatice bolje vladaju modnim tepihom, poznate glumice ili kopije stranih prosudite sami

Monika Sablić bila je jedan od boljih trenutaka na svadbi poznatog para, čednim izgledom u stilu Jackie Kennedy, opravdala je status majke i uzorne žene.

>>Vedrana Linardić s nedopustivo neurednim noktima

Mladoženjina sestra potrudila se da zablista na bratovu vjenčanju, stajling Jelene Leko prolazi i ona ga dobro nosi. Iako Jeleni pridodaju epitet hrvatske Monice Belluci, Guru nije baš siguran u sličnost sa spomenutom.

U slučaju Martine Čular koju od milja nazivaju Megan Fox Guru savjetuje da svoju sličnost s poznatom glumicom popravi s par brojeva manjom haljinom.

Mladenci su oduševili, iako je mladoženja igrao na sigurno pa odabrao crno bijelu kombinaciju koja uvijek prolazi, mladenka je svojim raspoloženjem i vjenčanicom obarala s nogu.

>> Sve o filmu 'Larin izbor: Izgubljeni princ' pogledajte OVDJE

Ivine prijateljice su zgodne, ali Modni Mačak je ovoga puta promašio kombinaciju, pa mu Guru predlaže blještavu dekoltiranu haljinu koja bi bila pun pogodak.

Neke buduće ljepotice okupile su se pod palicom izbora ljepote. A Boris Kosmač se pobrinuo da u cirkusu ne bude dosadno, pa je tako osvanuo u jeftinom bijelom sakou i plastičnim zubićima s neizostavnim blještavim licem. Vlatka je došla zapjevati u cvjetnom izdanju, solidnom no već viđenom. A u stopu ju prati Alex isto tako sklona ponavljanju.

>>Alex ponovno pokazala grudnjak

Premijera filma Izgubljeni princ je prošla teatralno,no dugački bezvezni šlepovi ipak bolje pristaju latino glumicama. Doris Pinčić odabrala je lijepu haljinu Matije Vujice, ali kiks s grudnjakom joj ipak nije trebao, tako mlada trebala bi si priuštitit da ga ponekad ne odjene.

Za razliku od gospođe Huljić koja iz drugih razloga obično bira haljine kombine kroja.

Više u Red Carpetu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju