Još je jedan tjedan prošao u znaku javnih događanja na kojima su glavni akteri bili poznati Hrvati i Hrvatice. Iako su se među poznatim licima najviše isticale bivše i sadašnje manekenke, najviše pažnje je kao i obično plijenila Severina koja unatoč trudnoći još uvijek ne miruje

Zgodna manekenka Anita Dujić već je u nekoliko navrata pokazala kako ima itekako ukusa za modu.

Jednostavna i decentna kombinacija uske suknje, širokog remena i bijele majice te trendi gležnjača savršeno joj je pristajala.

Iako ju nismo susreli na špici Korana Gvozdić je svoju 'Vila Ravijola' kosu pretvorila u valovitu rapsodiju koju je i ne baš tako uspješno nadopunila sivom i pomalo dosadnom vunenom vestom.

Severina ne miruje niti kad je trudna što je dokazala pojavljivanjem na brojnim eventima. Seve se pojavila i na otvorenju trgovine s cipelama, a za ovu je prigodu odjenula crnu Givenchy haljinu u kojoj je izgledala i više nego dobro.

>> Fashion Guru: Zašto zagrebački frizeri subotu zovu 'dan velikih valova'?

>> Što Jelena Perčin skriva ispod balonera?

Sanja Duggan poznatija kao Jet - Dugganica - set prezire konfekciju što se može zaključiti po njezinim uvijek drugačijim odjevnim kombinacijama.

Još uvijek vjerna Gotik stilu Sanja je iskombinirala usko i izazovno s naglaskom na detaljima poput križeva i mrtvačkih glava kakvih se ne bi posramila cijela obitelj Adams.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju