Prošlog tjedna Fashion Gura ugodno je iznenadila seksi crna čipka Mile Elegović, dok ga je Severina već viđenom kombinacijom razočarala. No, najzanimljiviji ipak su bile provale kojih nije nedostajalo

Fashion Guru osim što se osvrnuo na modne izbor poznatih osoba prošlog tjedna, prokomentirao je i najveće bisere koje su neki od njih izjavili.

Na samom početku krenuo je s pohvalama i to upućenima Mili Elegović, kumi jednog od otvorenih trgovina u Zagrebu. Odjevena decentno i primjereno, u seksi crnu čipku, ugodno je iznenadila Gura naviklog na njezin napadniji izričaj.

Milan Bandić, Gotovčevi i Severina znaju komunicirati s medijima. Neki od njih im povlađuju, dok ih drugi kritiziraju, no pojavljivanje sve trojice uvijek je dobro popraćeno. Na sajmu pršuta pojavio se zagrebački gradonačelnik u svojoj staroj poznatoj dolčeviti.

To toliko i ne čudi, ali je Guru ostao neugodno iznenađen Severininim izborom koja se na istom događaju pojavila u već odavno viđenoj kombinaciji.

Svi se sjećamo izbora za miss u kojem je zabljesnula Anica Martinović, kao i njezina haljina tada izabrana za najljepšu. Haljina koju je predstavila sadašnja miss Ivana Vasilj, nazvana 'Dubrovački botuni' ni izbliza nije toliko kreativna kao ona Branke Donassy za lijepu Anicu.

Fashion Guru napravio je top ljestvicu najvećih bisera prošlog tjedna na kojem je peto mjesto zauzeo Mladen Grdović s izjavom da bi umro da mu zabrane čašu vina.

'Kažu mi da sam kao tata Mišo bez brkova' izjava je Ivana Kovač kojom si je osigurala četvrto mjesto najvećih provala.

Željko Kerum tvrdnjom da je prepametan čovjek sigurno je zauzeo treće mjesto, dok je Vlatka Pokos s rečenicom' ja kad lažem, lažem iskreno' sigurno stigla na drugo mjesto provala.

A najboljim biserom prošloga tjedna počastila nas je Renata Sopek rečenicom - 'Pazim što stavljam u usta'.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju