Seks skandal s domaćim manekenkama još uvijek je nezaobilazna tema. Kao što Boris Kosmač kaže naše djevojke puno rade no kako bi uopće došle do modnih pista potrebno je nabaciti barem dva para silikona jer u lijepoj našoj ljudi ne dolaze gledati odjeću. Fashion Guru otkriva najveće pikanterije s jadranske obale

To je potvrdila i Iva Jerković koja se na reviji pojavila u najužoj najoskudnijoj haljinici koja je na oduševljenje muškog djela otkrivala i više nego što je trebala.

Za razliku od Ive njezina kolegica Aleksandre Grdić je odabrala dugu haljinu trudničkog koja postavlja pitanje: Je li to možda u kući Berber na putu prinova?

Nakon nekoliko dobrih stranih koncerata Ovog ljeta Split u ponudi ima i neke nove dućane, ali priča ostaje ista kao i u Zagrebu – poznati pohrle u trgovine po nekoliko skupih krpica kako bi dobili malo medijske pažnje.

Za medijskom pažnjom nikako ne čezne Jelena Rozga jer ona je ima u izobilju. Rozga je konačno barem na kratko zaboravila svoje minijaturne crijevo haljinice i konačno odjenula nešto potpuno drugačije.

>> Iva Jerković i Aleksandra Grdić o prostituciji u manekenstvu

>> Tko su vlasnice najoskudnijih haljinica Jadrana?

Iako nikako nije imala smisla za glazbu ex pjevačica Viktorija Rađa zato ima itekako smisla za modu. Isprepletena trakica oko glave bila je odličan detalj koji se savršeno se uklopio uz crni stajling koji je naglasio njezinu vitku figuru.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju