Održavanje dodjele nagrada za najbolje odjevene u Hrvatskoj, Fashion Guruu bilo je vrelo inspiracije za pohvale i pokoju pokudu. Čime ga je osvojila Sunčica Lalić, a što je preporučio Anici Martinović?

Fashion Guru proteklog je tjedna bio član žirija Westgate modne ikone te tako utjecao na oblikovanje hrvatskog modnog mijenja. Budući da se tamo okupio poveći broj celebrityija Gurruu inspiracije nije nedostajalo.

J. Ve. Ili Jelena Veljača već godinama ne silazi s top lista najbolje odjevenih Hrvatica. Ima ona dobrih trenutaka, no ovoga puta izgledala je kao da je pala internetska veza jer ni traga uspješnicama n net-a-portera.

Jelena je u pripremama za kabala vjenčanje te nije stigla platiti telefonski račun. To je jedino opravdanja za ovakav styling koji je dobar, ali smo od nje očekivali više.

Iako je pohvalio glam-rock styling Anice Martinović, savjetovao joj je da se ipak vrati ženstvenim haljinama koje joj ipak najbolje pristaju, no neka se pri tome ne ugleda na Danijelu Martinović.

Sunčica je zasjala u haljini Herve Legera koju već imaju mnoge Hrvatice, no niti jednoj od njih nije tako sjajno pristajala kao njoj. Može joj konkurirati jedino Beyonce koja je u takvoj haljini zasjala u Dubrovniku. Naime, za takav su kroj potrebni određeni fizički atributi.

Najviše nagrade dobili su glumci među kojima su, osim Jelene Veljače, i Livio Badurina te Bojana Gregurić odjevena u crne lasteks hlače kao i Anica Martinović.

Za kraj je Fashion Guru izdvojio najbolje šoping destinacije.

Na petom mjestu je smjestio grad svjetla i romantike. Pariz osim što je šoping meka, je i mjesto u kojem se može i dobro pojesti.

Četvrto mjesto pripalo je New Yorku u kojem će uživati oni odvažni neopterećeni time što će skupe markice kupovati pored mesnica i pečenjarnica.

Treću poziciju zauzeo je London, jeftiniji od Tokyja, ali skuplji od ostalih šoping destinacija.

Tajland je sa jeftinom ponudom na drugom mjestu, dok je vodeću poziciju zauzeo Dubai ispunjen raskoši i zlatom, u toploj klimi i duty free zoni.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju