Odlazi li modni dizajneri s Cro A Portera, tko se našao na ljestvici najtrash odjevenih osoba u Hrvatskoj i zašto je Vito Padovan još uvijek jedan od najzgodnijih i najbolje odjevenih Hrvata otkriva nam Fashion Guru

Antonija Šola očito voli i umjetnost, jer se pojavila na izložbi Ade Nobile i to iznenađujuće dobro odjevena imate li u vidu opus njezinog ormara.

No, za razliku od Antonije, kćerka umjetnice i supruga Tonyja Cetinskog Ivana došla je potpuno nedotjerena. fashion Guru se stoga zapitao - je li mogla bar napraviti frizuru.

Vito Padovan izgleda odlično i još uvijek njeguje stil sportskog, latino lovera za što je dovoljna tek mokra kosa i krunica oko vrata. Mladen Burnać izgledao je kao maturant koji se prerano napio, dok bi Maja Lena Lopatny trebala potražiti hitnu pomoć ili barem savjet svoje majke.

Bivša missica Andrea Ćupor počastila nas je svojim obnaženim fotkama, a neke pripadnice ljepšeg spola najboljim trash kombinacijama.

Na 5. je mjesto zasjela Ivana Kindl, potom Kaliopi koja je izgledala kao Shrekova nevjesta, Vlatka Pokos u plavoj haljinu u kojoj se svojedobno udala zauzela je 3. mjesta, a Danijela Martinović i Ivana Radovniković 2., odnosno 1. mjesto.

Više na stranici: Red Carpeta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju