Nakon dva modna eventa koja su obilježila domaću scenu Fashion Guru je odahnuo, no nije zaboravio provjeriti gdje se kreću omiljene mu posvuduše i kakve to male crne haljine najradije nose slavne Hrvatice

Ana Gruica, Iva Jerković,Tatjana Jurić i Neven Ciganović lice su koja se pojavljuju na gotovo svim društvenim događanjima, a Fashion Guru bi rado vidio i neka nova među njima. Iva Jerković uvijek izgleda senzacionalno, to se nije promijenilo, Tatjana Jurić je uvijek zgodna no boji se poigrati s modom, dok Korana Gvozdić ne izlazi iz 'tajnica' outfita.

>> Iva Jerković: Usko i seksi uvijek pali

>> Tanja Dragović: Majstorica urbane ženstvenosti

Matija Vuica koja je na Cro A Porteru prikazala odličnu kolekciju pokazala je kako uistinu nije lako hodati u petama. U pitanju doduše nisu bile tanke vrtoglave potpetice, no jesu još neisprobane vrlo visoke platforme koje je tek nabavila.

Modno događanje nije propustila ni Anđa Marić koja se u javnosti pojavljuje rijetko, no uvijek zabljesne.

Gurua je oduševila i Tatjana Dragović koja je pravo osvježenje među klasičnim posvudušama. U izvrsnoj, no vrlo jednostavnoj crvenoj haljini bila je najzgodnija gošća na predstavljanju dizajnerskog pothvata spisateljice Lane Biondić. Na promociji svoje kolekcije crnih haljina koje uz pomoć push up materijala obećavaju jedan konfekcijski broj manje, ona se odlučila za bijelu varijantu, a Fashion gurua oduševila odabirom ogrlice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju