Ivana Paris i Dino Bubičić svoje vjenčanje su odlučili podijeliti sa cijelom Hrvatskom. Na ovoj svečanosti svojih pet minuta su dobili i njihovi prijatelji koji su stali pred kamere i pohvalili se svojim modnim uspjesima i neuspjesima

Svadba Ivane Paris i Dine Bubičića obilježila je protekle dane, a prerasla je u pravi medijski spektakl na kojem se osim elegantnih mladenaca moglo vidjeti mnoštvo loših stajlinga koje su pripremili takozvani celebovi.

Kristina Lumbard posebno se pripremila za Guruove kritike. Iako se doista trudila da zablista, nije obukla ništa spektakularno, a najveće iznenađenje bile su njezine luster naušnice koje je jedva držala na ušima.

Još je jedna prijateljica došla Ivani dati podršku. Petra Maroja se za ovu prigodu pripremala sama, a u jednostavnoj haljinici i visokim čizmama izgledala je najbolje do sada.

I Jelena Urukalo se odlučila na jednostavnu crnu kombinaciju koja je ispala vrlo uspješno.

>> I Žanamari Lalić postala posvuduša

>> Severina u najboljem i najgorem izdanju

Roditelji mladenaca su ovaj posebni trenutak iskoristili za svojih pet minuta slave.

Bubijeva mama ponosno zaplesala pred kamerama kao bi pokazala haljinu s potpisom Cavalli, no još uvijek nije razjašnjeno piše li se njezina Cavalli kreacija sa slovom K.

Više u Red carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju