Prošli je tjedan obilovao događanjima na kojima su se pojavile mnoge posvuduše. Koncert, promocija albuma i, naravno, otvaranje trgovine tek su neka od njih. Što je tamo snimio Fashion Guru

Unatoč krizi, luksuzni dućani u Zagrebu otvaraju se kao gljive poslije kiše.Tako je metropola napokon dobila trgovinu Ed Hardy, jednog od najpoznatijih tatoo majstora na svijetu. Upravo je njegova profesija odredila motive na šarenim majicama koje između ostalih obožava Madonna. Budući da i kod nas zvijezde znaju za njegovo bajkersko šarenilo, na otvaranju je bilo puno poznatih.

Tako se u trgovinu u Cascade šoping centru pojavila i Nives Celzijus koja ovoga puta nije pokazala svoje bujno poprsje već 'baka' grudnjak.

Najpoznatija posvuduša Snježana Mehun-Sneki došla je odjevena kao da ide u banku po kredit. No unatoč tome i činjenici da je ponovno obula već viđene cipele, Sneki je stvarno dobro izgledala.

Nikolina Pišek postala je zaštitno lice i ovoga brenda, ali ovoga puta u biznis je uvukla i svog dečka Kristijana Curavića. Kiki i Piki dobro izgledaju zajedno, pogotovo ako su goli, zaključuje Fashion Guru.

Parni valjak je unatoč određenim tehničkim poteškoćama i ne pretjeranoj kreativnosti, napravio pravi spektakl u zagrebačkoj Areni. No, imali su istu obleku kao i na vrhuncu karijere prije deset godina.

Prošlog je tjedna i Jole imao svoju promociju za koju se fino sredio, ali znakovi umora bili su itekako vidljivi na njegovom licu. Njegova supruga Ana pazi što stavlja na sebe, te je uvijek dotjerana.

Nekadašnja dvojnica Pamele Anderson, imenjakinja Suzana Vajndorfer danas je vlasnica kazina i sve bljeđa kopija nekada slavne Playboy zečice.

Fashion Guru i ovoga puta složio je top ljestvicu izdvojivši najgore omote albuma na ovim prostorima. Peto mjesto pripalo je Vuci, na četvrtom su svi albuma Duška Lokina dok je treću poziciju zauzela Vesna Pezo.

Na drugom je mjestu Tozovac, a apsolutna pobjednica je Saveta Jovanović koja bi mogla sama njivu preorati, ali i zasjati u minici nedepiliranih nogu.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju