Fashion Guru je u šoku zbog priredbe dodjela Porina, te tvrdi kako je futuristički scenarij jedan od najgorih ikada viđen u Hrvatskoj baš kao i sako u kojem se na pozornici pojavio Božo Sušec. Riječi hvale je ovaj put zaslužila Vlatka Pokos

Teleportiranje Porina u 2040. s praznim plavim studijem izuzev Bože Sušeca, u najlošijem sakou kojeg je ljudska ruka ikada skrojila i futurističkim green roomom je bila negledljiva.

PVC haljina za stage koju je odjenula preljubnica Zrinka Cvitešić je izgledala grozno. Kreacija u kojoj je na pozornicu Porina izašla Zrinka nije koštala više od 15 kuna, pa Fashion Guru predlaže da krenemo skupljati milodare za sljedeći Porin.

Jedna od prezenterica koja je izjavila kako je presretna što su je pozvali na dodjelu Porina je bila Vlatka Pokos koja je, barem što se tiče odijevanja, svima vadila mast.

U ležernom popodnevnom izdanju je izgledala dobro, no za navečer se zapakirala odlično.

Josipa Lisac je apsolutna kraljica, pojavila se odjevena kao prava diva. Bila je svjetla točka ovogodišnjeg Porina.

Kada se Barbara Kolar uspjela popest na pozornicu pokazala je ostalima da bolje da ne progovore niti jednu riječ. Bio je užitak slušati njezine tečne rečenice, no malo manji užitak je bio pogled na radnu odjeću.No Fashion joj ništa ne zamjera!

Jedna od rijetkih koja shvaća scenski nastup kao nešto u što treba ulagati je Martina Vrbos. Možda se nekome ne sviđa, no izgleda dobro!

Dobitnik nagrade za hit godine Tony, se i dalje fura kao da ima 15 godina, a Fashion Gurua je podsjetio na boy bendove povratnike.

Fashion Guru je otkrio i Top 5 kreacija koje su naše zvijezde nosile na Dori i Eurosongu te posebno pogrdio Maju Šuput u PVC-u i Vlatku Pokos u vjenčanici s ptičjim perjem.

Više u Red Carpetu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju