Riječke stepenice nakratko su Zagrebu ukrale modnu palicu. Među bucmastim manekenkama našle su se bivša farmerica Jelena Urukalo te trudna Ivana Paris koja je trbuhom napokon izbalansirala napuhane usne

Kada je riječ o modi Zagreb je definitivno centar događanja, no i Rijeka se uspjela izboriti za svoje mjesto pod hrvatskim modnim nebom.

Iako se baš i nisu dokazali kada je riječ o dizajnu odjeće, modna revija Riječke stepenice na dobrom je putu.

Čudnovata moda privlači i čudnovate ljubitelje iste, pa je reviju posjetila i bivša farmerica te jedna od takozvanih manekenki Jelena Urukalo koja bi mogla biti jedino model za kosu i ništa više od toga, no usporedivši ju s ostalim modelima na reviji vjerojatno je poanta bila predstaviti veće konfekcijske brojeve.

Misterij prošnje na javnom mjestu i više je nego degutantan, što je dokazao i Neno Pavinčić zaprosivši buduću suprugu usred modne revije, a ostatak priče doista nije vrijedan spomena.

Kako se takozvane 'bucke' manekenke ne bi osjećale ugroženo reviju je nosila trudnica Ivana Paris koja je napokon trbuhom uspjela izbalansirati umjetne usne.

Počele su i premijere filmova na kojima su se skupila poznat lica poput iluzioniste Luke Vidovića koji se pojavio u najružnijim trapericama ikad.

Vidjeli smo i Sanju Doležal i to ponovno u traper sakou iz kojeg se ne skida posljednjih nekoliko godina pa po njemu možemo procjenjivati koliko joj varira kilaža.

Na premijeri se pojavilo i jedno poznato lice koje nismo vidjeli dugi niz godina, a to je Ivana Plechinger čiji se stajling još uvijek nije promijenio, ali zato je imala dobar rajf.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju