Ljeto i ljetne vrućine izmamile su hrvatske zvijezde na brojna događanja u zemlji, ali i izvan nje. Među poznatim najviše su se istaknule manekenke i pjevačice koje su odlučile pokazati kako izgleda hrvatski neukus

Hrvatska jako puno manekenki, ali na žalost malo je onih koje se doista tako mogu predstavljati.

Polu manekenke kao što su Aleksandra Grdić i Stefani Hohnjec više spadaju u skupinu starleta, no Petra Friganović jedna je od onih pravih koja osim što zna kako nositi odjeću, zna ju i izabrati.

Iako se ne želi deklarirati kao manekenka Iva Jerković pravi je komad te je ponosna vlasnica najljepših silikona i umjetnog nosa koje je Hrvatska ikad vidjela, a nezine kratke haljine i duboki dekoltei pravi su mamac za pripadnike suprotnog spola.

Crna gora osim komada koji su se počeli pojavljivati u reklamama kao što je ona za Dolce&Gabbanu imaju i nekoliko festivala, a na tim događajima Hrvati su pravi akteri.

>> VIDEO: Jelena Rozga kao Victoria Beckham

>> Top 5 bikini 'čuda' u Hrvatskoj

Lana Jurčević jedna je od zvijezda koje su nastupile u susjednoj zemlji, a haljina u kojoj se pojavila nije vrijedna komentara, ali sigurno se u njoj dobro oznojila.

Iako se može pohvaliti svojim zamamnim tijelom, Žanamari je odlučila promovirati Hrvatski neukus.

Sintetički kombinezon s tisuću pretjeranih detalja u kojem se ponosno šetala Crnom Gorom je kič koji se ne može vidjeti tako često.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju