Po prvi puta, u Hrvatsku je stigao 'Fat killer', online video program sastavljen od najefikasnijih kombinacija koje postoje u fitnessu. Upravo zbog toga, bavi se ekstremnim mršavljenjem na najbrži mogući način.

'Fat killer online traje dva i pol mjeseca, što uključuje treninge u trajanju od najviše 25 minuta dnevno, upravo onoliko koliko svatko može izdvojiti sa sebe i svoje zdravlje. Prednost ovakvih treninga je što se mogu odrađivati bilo gdje, a vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s polaznikovom spremom i kondicijom.

Na isti način prilagođava se i prehrana. Treninzi su kombinacija HIIT (High Intensity Interval Training) i metaboličkih treninga, koji su poznati po podizanju hormona koji pospješuju lipolizu - proces sagorijevanja masti.

Cijeli program, dostupan na www.fitanansi.com, je interaktivan, polaznici su dužni redovno uploadati dnevnik prehrane, koji pregledava i komentira začetnica programa Danijela Pupovac, Master Trener, Australian Institute of Fitness, 2007.

Fat killer online traje dva i pol mjeseca, što uključuje treninge u trajanju od najviše 25 minuta dnevno, upravo onoliko koliko svatko može izdvojiti sa sebe i svoje zdravlje.

Na svakom treningu zapisuju se brojevi odrađenih ponavljanja ili vrijeme u kojem su odrađene vježbe, kako bi se sljedećim treningom pokušali prestići. Tako se održava intenzitet i bez prisutnosti trenera.

Video treninzi su snimljeni sa uputama za pravilna izvođenjima te upozorenjima na česte pogreške. Tako postavljena organizacija pokazala se dobitnom, budući da su svi dosadašnji polaznici postigli očekivane sjajne rezultate. Doprinos tome daje i pravilan plan prehrane, dostupan na www.instagram.com/fitanansi.

U paket su, osim redovnih video treninga, plana prehrane i 'Fat killer' priručnika, uključene i 3 puta tjedno konzultacije preko Skype-a ili live streama.

'Najlakše je započeti novi fitness program, problem se javlja kad početni entuzijazam splasne, što je često nakon početnih upala mišića ili onog trenutka kada ogladnimo. Pobrinut ću se da vam ovo bude zadnji put da mršavite.' – naglašava Danijela Pupovac.

Pročitajte i 5 savjeta za topljenje masnih naslaga s bedara koji uvijek djeluju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju