Jedan od popularnijih artikala u robnoj kući IKEA svakako su umjetne lončanice prikladnog imena "Fejka" (na švedskom 'lažno, umjetno'). S dolaskom hladnijeg vremena "Fejke" će biti još traženije pa je njihova ponuda proširena s novim "modelima".

Galerija Nove \'Fejke\' u ponudi robne kuće IKEA Nove \'Fejke\' u ponudi robne kuće IKEA - 10 Nove \'Fejke\' u ponudi robne kuće IKEA - 6 +7 IKEA, Fejka pilea, 99,90 kn

Iako su umjetne, IKEA-ine "Fejke" izgledaju gotovo kao da su prave biljke zbog čega i jesu čest ukras domova. Održavanje ovih imitacija pravih lončanica potpuno je jednostavno – potrebno ih je tek povremeno prebrisati suhom krpom.

Iako su umjetne, IKEA-ine 'Fejke' izgledaju gotovo kao da su prave biljke zbog čega i jesu čest ukras domovaKako vam ni ove jeseni i zime zelenila i cvijeća u domu ne bi nedostajalo, IKEA je u ponudu stavile nove
"Fejke" pa tako sada možete birati i umjetne lončanice u obliku tratinčice, sobnog bambusa, roze ruže, monstere, kućne sreće, pilee i drugih.

Cijene novih "Fejka" kreću se od 19,90 do 379 kuna, a vjerujemo da ćete u fotogaleriji pronaći barem jednu s kojom ćete poželjeti ukrasiti vlastiti dom.

Nove \'Fejke\' u ponudi robne kuće IKEA - 4 IKEA, Fejka sukulent, 79,90 kn (Foto: IKEA)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju