Kada je Desire Crnković krenula s izradom nakita nije ni slutila da će postati pravi hit. Zahvaljujući internetu i 16.000 fanova na Facebooku te brojnim poznatim ženama koje su vlasnice Fensica, njezin nakit postaje poznat i van granica Hrvatske

Iako je Desire Crnković magistrirala hortikulturu, svoju strast prema umjetnosti i dizajnu nije zatomila. Uvijek u pokretu, ova mlada majka koja voli sve što je moderno i fancy odlučila je upustiti se u kreativan posao te je tako krenula u izradu nakita. Nakon što je otvorila Fan stranicu na Facebook-u i stranicu www.fensice.com posao je krenuo.

Preslatke malene ovčice obučene moderno i fancy nazvala je Fensice. Boje Fensice su uglavnom nježno ružičasta i ljubičasta koje su ujedno jedne od najdražih boja same dizajnerice.

Izrazito sam slaba na boje koje za mene igraju veliku ulogu u modi i stvaranju.Obožavam nježne i pastelne nijanse što se može vidjeti na Fensicama. Romantična sam i nježna tako da svugdje prevladavaju ruže, leptirići,volani i baby boje.

Fensice su modni dodatak koji je namijenjen djevojčicama, djevojkama i ženama svih dobi, a najtraženije su iz Princess i Diamond kolekcije.

SWAROVSKI KRISTALI I PERLICE

Njezin nakit poseban je zbog ručnog načina izrade. Bez strojeva, alata i kalupa, svaka ovčica je precizno rukom izrađena od polimerne mase u kombinaciji s Swarovski kristalima i perlama.

Za izradu jedne Fensice ponekada joj treba, kaže, jedan cijeli dan, no sve ovisi koliko je komplicirana za napraviti. Svaka Fensica je posebna i drugačija, a u ponudi ima mnošto raznolikih kolekcija poput Baby, Wedding, Luxury, Fensi Toys, Sport, Teen, Princess, Stars i mnoštvo drugih. Najtraženije su upravo Princess i Diamond kolekcije sa swarovski kristalima.

Svaka ovca ima svoje ime, odjeću i obuću. Tako Diamond Plus Fensica, nježno ružičaste boje ima suknju od sitnih ružičastih detalja sa Swarovski detaljima, dok su Fensice Princess kolekcije odjevene su u haljinice princess kroja.

IDEALAN ZA SVE PRIGODE

Njezin nakit je omiljeni modni dodatak namijenjen djevojčicama, djevojkama i ženama svih dobi. Kada je moj sadašnji suprug ugledao Fensice i rekao "Pa to moraju svi vidjeti!" Do tada su Fensice nosile sestra, mama, teta, baka, a sada ga nose žene i djevojčice širom svijeta. Mlada umjetnica i dizajnerica Desire Crnković dodaje kako je nije problem stvoriti i kreirati nešto izuzetno, nešto što će ženama pružiti sve to.

Njezin nakit idealan je za casual, ali i za svečane prigode. Znaju to i brojne poznate osobe, A Kristina Šalinović te Helena Šopar neke su od njh.

Desire Fensice izrađuje kao ogrlice, narukvice, broševe, a u planu su i crteži tiskani na odjeći i raznim predmetima poput majica, trenirki I školskog pribora sa likom Fensica. Naravno, I sve veći proboj na inozemno tržište, ističe Desire. Pitanje je trenutka kada ce Fensice biti izbačene u orbitu svjetskih modnih i poslovnih zbivanja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju