Proljetni mirisi i boje okupirali su centar Crikvenice, u kojoj je u četvrtak počeo dugoiščekivani, 21. po redu Festival cvijeća. Festival smješten na glavnu crikveničku tržnicu bit će otvoren do nedjelje, a posjetitelji u šarenim prizorima i opojnim mirisima mogu uživati od 9 do 20 sati.

Galerija

Ljubitelji cvijeća i bilja imaju priliku uživati u ponudi cvjećara koji dolaze iz raznih dijelova zemlje, a osim toga mogu prikupiti informacije koje ih zanimaju od onih koji se u cvijeće i bilje najbolje razumiju.

Prizor koji je danas dočekao stanovnike Crikvenice i njihove goste jedan je od onih kakve ćemo, nadamo se, uskoro gledati u svim dijelovima zemlje.

Podsjetimo, prošli tjedan Zagrepčani su trebali uživati u cvjetnoj rapsodiji na Bundeku, ali zbog epidemiološke situacije organizatori su odlučili odgoditi 55. izdanje izložbe Floraart.

Dok čekamo novi datum i priliku za uživanje u cvjetnim prizorima u Zagrebu, u našoj galeriji uživajte u prizorima iz Crikvenice. Ako u njima želite uživati uživo, imate vremena do nedjelje.

Festival cvijeća u Crikvenici - 4
Cvjetni prizori u Crikvenici (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL)