"Fierce Women - All the Right Cards" naziv je crowdfunding kampanje putem koje se može nabaviti društvena igru koja promiče doprinos žena u društvu. Nastala je u suradnji Udruga Prostor rodne i medijske kulture K-zona i osam domaćih ilustratorica, a namijenjena je pokretanju društvenog poduzeće za poduzetnice u kulturi

Od danas putem crowdfunding kampanje "Fierce Women - All the Right Cards" imate priliku nabaviti društvenu igre Fierce Women koja promiče doprinos žena u društvu.

Fierce Women je prva društvena igra na domaćem tržištu koja je posvećena ženama. Igra uključuje 56 karata ilustriranih portreta žena koje su kroz povijest dale izniman doprinos u području znanosti, umjetnosti, kulture, feminizma, politike i aktivizma.

Namijenjena je svim generacijama te nudi priliku za druženje i provođenje slobodnog vremena na zabavan, edukativan i društveno angažiran način.
 

Društvena igra namijenjena je svim generacijama te nudi priliku za druženje i provođenje slobodnog vremena na zabavan, edukativan i društveno angažiran način

Igra upoznaje igrače i igračice sa strašnim ženama koje su dale iznimne doprinose društvu u područjima kulture, politike, znanosti, ljudskih prava i umjetnosti.

Nastala je u suradnji K-zone i osam domaćih ilustratorica (Sanja Stojković, Rina Barbarić, Tea Šokac, Željka Tkalčec, Ana Kovačić, Ivana Štrukelj, Branka Hollingsworth i Nataša Rašović), koje su ilustrirale portrete "strašnih žena" na kartama, te spisateljem i programerom Želimirom Perišem.

Nabavom karata kroz ovu kampanju omogućit ćete tisak 1 000 paketa društvene igre Fierce Women i pomoći da pokrenemo društveno poduzeće za poduzetnice u kulturi.

Podržite li kampanju koja traje od 5. do 26. ožujka možete si osigurajti jedan od prigodnih proizvoda - od paketa karata po povoljnijoj cijeni i inspirativnih naljepnica do strašne torbe u kojoj možete nositi art printove naših umjetnica!

Vijest je preuzeta sa stranice voxfeminae.net.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju