George i Amal Clooney svojom su pojavom uveličali crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu. Atraktivan par je tijekom cijele večeri plijenio najviše pažnje, a sve zahvaljujući lijepoj Amal, točnije njezinoj elegantnoj, ali neposlušnoj haljini


Filmski festival u Cannesu
i ove je godine otvorio vrata najpoznatijim zvijezdama filmskog svijeta. Među gostima su se našli i George i Amal Clooney koji su svojom pojavom na predstavljanju filma 'Money Monster' ukrali svu pažnju okupljenih fotografa.

Amal je za ovu priliku odabrala romantičnu haljinu Atelier Versace cotour grčkog stila, u nježno žutoj boji, ukrašenu visokim prorezom

No, razlog nije bio poznati glumac i veliki šarmer, već njegova lijepa pratnja, točnije njezina dizajnerska haljina.

Amal je za ovu priliku odabrala romantičnu kreaciju Atelier Versace couture grčkog stila, u nježno žutoj boji, ukrašenu visokim prorezom koji je u prvi plan stavio njene duge i vitke noge.

Kreaciju su krasili slojevi nabranog, prozračnog materijala koji se iza lijepe Amal vukao u dugom šlepu, a koji je, zahvaljujući vjetru, popularnoj odvjetnici zadao prave modne muke.

I dok je atraktivni par zajedničkim snagama pokušavao ukrotiti neposlušnu haljinu, umjesto u zvijezde večeri poput Julije Roberts i Eve Longorije, oči javnosti bile su uprte samo u njih.

Donosimo fotografije s crvenog tepiha Filmskog festivala u Cannesu te trailer filma 'Money Monster'.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju