Premijerom opere "Medea" Luigija Cherubinija jučer je u madridskom Kraljevskom teatru otvorena nova kazališna sezona. To svečano događanje svojim prisustvom uveličao je i španjolski kraljevski par.

Galerija Filmsko izdanje kraljice Letizije za otvaranje kazališne sezone u Kraljevskom teatru - 1 Filmsko izdanje kraljice Letizije za otvaranje kazališne sezone u Kraljevskom teatru - 2 Filmsko izdanje kraljice Letizije za otvaranje kazališne sezone u Kraljevskom teatru - 3 +5 Torbica modne kuće Bottega Veneta

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia uoči premijere pozdravili su okupljene građane i potom se prošetali crvenim tepihom. Predivna Letizia izgledala je kao prava filmska diva u odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od komada koje je već nosila.

Filmsko izdanje kraljice Letizije za otvaranje kazališne sezone u Kraljevskom teatru - 2 Filmsko izdanje kraljice Letizije za otvaranje kazališne sezone u Kraljevskom teatru - 2 (Foto: Profimedia)

Glavna zvijezda tog izdanja bila je elegantna haljina brenda The 2nd Skin CO. iz njihove kolekcije pod nazivom Magnolia. Model u crnoj boji s voluminoznim donjim dijelom izgleda poput modne posvete jednoj od najvećih modnih ikona svih vremena.

Filmsko izdanje kraljice Letizije za otvaranje kazališne sezone u Kraljevskom teatru - 7 Kraljica Letizia izgledala je kao filmska diva u haljini brenda The 2nd Skin CO. (Foto: Profimedia)

Naravno, u pitanju je Audrey Hepburn, koja je u svom kultnom filmu "Sabrina" nosila vrlo sličnu haljinu.

Audrey Hepburn (s Humphreyjem Bogartom i Williamom Holdenom) u kultnoj haljini iz filma Sabrina Audrey Hepburn (s Humphreyjem Bogartom i Williamom Holdenom) u kultnoj haljini iz filma Sabrina (Foto: Profimedia)

Iako se dugo vjerovalo kako je ona bila djelo kostimografkinje Edith Head, koja je medijima slala skice haljina iz filma potpisane svojim imenom, zapravo je nastala na temelju skice Huberta de Givenchyja koji je upravo tijekom "Sabrine" započeo svoju čuvenu suradnju s Audrey.

Skica haljine koju je Audrey Hepburn nosila u filmu Sabrina Skica haljine koju je Audrey Hepburn nosila u filmu Sabrina (Foto: Profimedia)

Njezina haljina na ramenima je ukrašena minijaturnim mašnama, a haljina kraljice Letizije ima dvije predimenzionirane mašne na donjem dijelu. Letizia je dodatno naglasila struk stegnuvši ga tankim lakiranim remenom, a haljinu je upotpunila štiklama Manola Blahnika.

Filmsko izdanje kraljice Letizije za otvaranje kazališne sezone u Kraljevskom teatru - 3 Kralj Felipe VI i kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Reprizirala je i ručnu torbicu modne kuće Bottega Veneta s pletenim detaljima koju je također već nosila. Kosu je raspustila u elegantne valove u stilu Zlatnog doba Hollywooda i svoje fantastično izdanje zaokružila blještavim nakitom.

Filmsko izdanje kraljice Letizije za otvaranje kazališne sezone u Kraljevskom teatru - 5 Kraljica Letizia u štiklama Manola Blahnika (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju