Caffe bar Finjak, već poznato zagrebačko okupljalište otvara svoj novouređeni kompleks

Jako volimo uređivati prostore i kako se godinama u obitelji bavimo i antikvitetima, odlučili smo svoje strasti i ljubavi spojiti u jednu novu priču na posebnom mjestu – u našem novom 'Finjaku', kaže vlasnik popularnog café-bara Denis Svirać.

Novi prostor obiluje mnoštvom predivnih dekorativnih, ali i funkcionalnih elemenata, vrlo ležerno i nepretenciozno stvarajući dojam prostora u kojem svatko želi provesti svoje vrijeme u ugodnoj atmosferi.

Vizualno raskošan, prostor eklektično spaja mnoge različite stilove, od rokokoa preko baroka i bidermajera, koketirajući sa secesijom i raznim elementima od 1700. do 1900. godine. Ugođaj profinjena starozagrebačkog ambijenta mijenja svoj ugođaj i ovisno o dobu dana, od pastelnih tonova ujutro do toplih tonova uz mnogobrojne lustere koji krase stropove navečer.

Uvijek nam je bitno da naši gosti osjećaju kako se u našem prostoru mogu opustiti i uživati u svojim svakodnevnim ritualnima, te da će ih naš interijer povesti na putovanje u neko drugo vrijeme, ističu u Finjaku.

Uz najbolju kavu u gradu uživajte u našem posebnom doručku te selekciji francuskih čajeva koje možete kušati u našem novom ambijentu u kojem ste dobrodošli.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju