Svi ljubitelji sporta, plesa i dobre rekreacije u rujnu moraju posjetiti Vodice. Tamo se 4. do 6. rujna održava 9. 9. Fitness & Aerobic kamp, u organizaciji udruge Mojo koja promiče zdrav način života i kulturu vježbanja

Od 4. do 6. rujna u Vodicama se održava 9. Fitness & Aerobic kamp koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje sporta i plesa.

Tamo vas očekuju razne fitness radionice, seminari, prezentacije, partyji i mnogi drugi zabavno – sportski sadržaji, a sve s ciljem promicanja zdravog i kvalitetnog življenja, poticanja brige prema samom sebi kroz sportsku rekreaciju, ples i zabavu.

Kamp se održava na četiri lokacije u Vodicama (sportskoj dvorani, otvorenom bazenu, plaži i baru), a organizira ga udruga Mojo koja se bavi promicanjem zdravog lifestylea i kulture.

Osnovale su ju Marija Andrijašević (fitness prezenterica, instruktoricu grupnih programa i nutricionistica) i Dagmar Rohr (instruktorica grupnog fitnessa) vođene jednostavnom idejom - budi promjena koju želiš vidjeti. Odlučile su ukomponirati trening, zdravlje, pozitivan stav prema životu i stručnost te na kraju došle do ideje kampa.

Na jednom mjestu, u ugodnom ambijentu, odlučile su okupiti velike znalce fitnessa i pobuditi, vratiti i obnoviti 'mojo' sudionika kako bi svi bili spremni za nove životne izazove.

Više detalja o kampu potražite na službenoj stranici, a u galeriji pogledajte kako je izgledao prošlogodišnji kamp.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju