Fitness blogerica snimila je svoj trbuh prije spavanja i nakon što se probudila, te dokazala da nitko nije savršen. Žene na Facebooku presretne su jer je netko napokon rekao golu istinu o promjenama na tijelu koje se mogu dogoditi u vrlo kratkom vremenu

‘Mi nismo ono što se može vidjeti na društvenim mrežama. Odlučila sam s vama podijeliti loš dan kako bih vam pokazala da nitko nije savršen, i da je to u redu,’ napisala je u statusu na Facebooku fitness blogerica Tiffani Brien.

‘Ne brinite djeovjke, događa se i najboljima, i sve je to dio činjenice što smo žene. Prekrasan koktel, manjak sna, stress, hormoni ili intoleranicija na neke namirnice mogu izazvati nadutost. ‘ dodala je.

Na povećani obujam trbuha mogu utjecati i pretjerani vjetrovi, zatvor ili pričanje tijekom obroka zbog čega se nakuplja velika količina zraka na ‘kritičnim’ mjestima.

Da bi to i dokazala snimila je svoj trbuh prije spavanja i jutro nakon što se probudila. Fotografije su snimljene u razmaku od 12 sati te pokazuju razliku u širini struka, koju bi netko mogao zamijeniti i za trudnoću.

Fotografija je u tjedan dana prikupila više od 16.000 lajkova te podijeljena oko 5.000 puta. Blogerica je uz to dobila mnoge zahvale za ovakvu hrabru demonstraciju.

‘Preplavljena sam emocijama i zahvalna na svim pozitivnim odgovorima. Pročitala sam sve komentare i oduševljena sam koliko se mnogo djevojaka zbog mojeg statusa osjećalo bolje.

Društvene mreže mogu biti zastrašujuće, a živimo u vremenu kada su pristisci sve veći da dobro izgledamo. Ako svojim primjerom mogu utjecati da se žene osjećaju sretno i dobro u svojoj koži, postigla sam svoj cilj.’

Što blogerica savjetuje protiv nadutosti i stresa?
- Joga, šetanja psa, ili odmaranje pred omiljenom televizijskom serijom
- spavanje
- vođenje dnevnika u kojem se navodi koju hranu jedete, i nakon čega se osjećate naduto
- ne morate jesti malo, jedite zdravo

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju