Stalno mijenjate vrstu vježbanja, eskperimentirate s raznim sportovima, previše se iscrpljujete i na kraju odustajete? Možda ste Riba koja planinari ili Rak na satovima joge. Kako funkcioniraju horoskop i fitness pročitajte u nastavku i preduhitrite odustajanje

VODENJAK

Bez obzira radi li se o jogi, pilatesu ili cyclingu, ono što Vodenjaci prvenstveno očekuju od vježbanja je druženje. Najsretniji su ako pronađu prijatelje s kojim će uživati u nekom grupnom treningu. Zbog društvenog aspekta, uvijek će se vraćati po još.

RIBE

Naravno da se Ribe najbolje osjećaju u vodi. Zato im se preporuča pronaći najbliži gradski bazen i zaplivati nekoliko puta na tjedan. Postat će ovisne o nježnom i ritmičnom obliku vježbanja koje im neće tako brzo dosaditi.

Strijelci najviše vole putovati i vrijeme provoditi na svježem zraku. Zato je planinarenje najbolja tjelovježba za ovaj horoskopski znak

OVAN

Boks je jedan od najtraženijih sportova za 2017. godinu. Što je odlična vijest za Ovnove. Zbog svojega karaktera, idealni su kandidati - hrabri, optimistični i uvijek aktivni. Sve ono što je poželjno u ringu.

BIK

Ako možda već niste, obujte tenisice i istrčite van. Bikovi su jednostavno rođeni za trčanje. Razumni su i praktični te znaju što je sve potrebno tijelu kako bi se pripremilo za trčanje.

BLIZANCI

I u svemu ostalom su timski igrači pa se najbolje snalaze u timskim sportovima. Odbojka, košarka, rukomet pa čak i nogomet, sve dolazi u obzir. A s obzirom na to da Blizanci nikada ne miruju te imaju i po nekoliko hobija istovremeno, funkcionirat će i kombinacija s nekom drugom tjelovježbom.

RAK

Ovom zodijačkom samotnjaku nije potreban društveni aspekt grupnih fitness programa i najviše uživa u intimi vlastitoga doma. Možete, na primjer, instalirati aplikaciju za HIIT (intervalni trening visokog intenziteta) ili vježbajte uz snimke ashtanga joge.

LAV

Kreativni, srčani i neustrašivi, Lavovi uvijek traže više. Prihvatite izazov crossfit treninga. Tijelo i um će vam biti zahvalni.

DJEVICA

Djevice su osjetljive, često sramežljive i uvijek zbog nečega zabrinute. No zbog svoje preciznosti i posvećenosti detaljima uživat će u klasičnom treningu s utezima. Obožavat će stalni i vidljivi napredak.

Kreativni, srčani i neustrašivi, Lavovi uvijek traže više. Prihvatite izazov crossfit treninga

VAGA

Vage najbolje funkcioniraju u paru. Kod njih nije toliko važno kojim sportom se bave, dokle god se njime ne bave sami. Recept za neodustajanje od vježbanja je jednostavno pronaći marljivog fitness partnera.

ŠKORPION

Škorpioni su jako intenzivni. Hrabri su, strastveni i ponekad tvrdoglavi. Vole sportove koji "pomiču granice" - borilačke vještine, ultramaratonsko trčanje pa čak i padobranstvo.

STRIJELAC

Najviše vole putovati i vrijeme provoditi na svježem zraku. Zato je planinarenje najbolja tjelovježba za ovaj horoskopski znak. Bilo gdje da otputujete uživajte na lokalnim planinarskim stazama.

JARAC

Jak, discipliniran i odgovoran, Jarac ne odustaje bez obzira koliko je težak izazov. Sve što zamisli provodi u djelo. Najbolje im odgovara biciklizam i to nešto ekstremnije brdske varijante.

Pročitajte i Zaboravite na dijetu! Uz ovaj plan 10 minuta dnevno dovoljno je za fit tijelo do prvog dana ljeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju