I u najopuštenijom modnoj kombinaciji Jennifer Lopez oduševljava svojom pojavom. Osobito ako je istaknula trbuh na kojoj joj zavide i dvostruko mlađe kolegice


Ona izgleda fantastično čak i kada šeće New Yorkom u trenirci do koljena maskirnog uzorka, bijelom kratkom topiću, sportskoj jaknici i tenisicama sa skrivenom petom nakon žustrog treninga u teretani.

Dugogodišnje vježbanje i ples na pozornicama isklesali su tijelo Jennifer Lopez do savršenstva, pa ga latino diva pokazuje bez sustezanja i nakon 45. rođendana.

Trbušnjaci su najučinkovitija vježba za utezanje trbuha, što najbolje dokazuje i figura Jennifer Lopez

U jednom od nedavnih intervjua glumica i pjevačica se pohvalila da je smršavila pet kilograma uz pomoć veganske prehrane koja se bazira na obrocima bogatima voćem i povrćem.

'Tajna dobre linije je vrlo jednostavna: zdrava hrana i vježbanje. Moraš vježbati i kretati se. Nitko to ne voli. Mrzim ići u teretanu, ali nakon treninga osjećam se odlično.' povjerila je diva.

Jennifer tvrdi da ne pretjeruje s vježbanjem već da troši dvadesetak minuta na kardio vježbe, a nakon toga slijedi one za cijelu jačanje cijele muskulature tijela.

Najbolja vježba za 'pločice' na trbuhu? Definitivno trbušnjaci.

U našoj fotogaleriji pronađite inspiraciju za izvođenje ovih učinkovitih 'klesara' trbuščića.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju