Will Poulter trenutno je jedan od najtraženijih glumaca mlađe generacije. Glumom se bavi još od djetinjstva, a imao je 13 godina kada je dobio ulogu u filmu "Son of Rambow". Upravo je to bila njegova prva zapaženija uloga, a onda je uslijedila i ona u filmu "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader".

Galerija Cole i Dylan Sprouse Cole i Dylan Sprouse Nick Jonas +6 Nicholas Hoult

Treći dio serijala nastalog po popularnim knjigama baš i nije oduševio kritičare, ali zato su svi imali riječi hvale za Poulterovu izvedbu.

Will Poulter Will Poulter (Foto: Profimedia)

Danas je ovaj 30-godišnji Britanac dio mnogo uspješnije filmske franšize. Pridružio se Marvelu kao antanonist Adam Warlock u trećem dijelu serijala "Guardians of the Galaxy".

Will Poulter Will Poulter (Foto: Profimedia)

Kada su se u medijima pojavile prve fotografije nabildanog Willa koji je za ovu ulogu morao nabaciti mišiće, mnogi su tek tada shvatili da je ovaj glumac odavno odrastao - i izrastao u pravog ljepotana.

Will Poulter Will Poulter (Foto: Profimedia)

Potvrdila je to i epizodna uloga u jednoj od trenutno najpopularnijih serija "The Bear" nakon koje su društvene mreže gorjele od komentara na račun njegova izgleda.


Za razliku od Willa koji je pod svjetla reflektora došao u ranim tinejdžerskim danima, Dylan i Cole Sprouse imali su samo osam mjeseci kada su se prvi put našli pred kamerama.

Cole i Dylan Sprouse Cole i Dylan Sprouse (Foto: Profimedia)

Započeli su s reklamama, onda su počele redati filmske i televizijske uloge, a ovi slavni blizanci izrasli su pred našim očima.

Zavirite u galeriju i pogledajte koji su se još dječje zvijezde transformirale u prave ljepotane.

Cole i Dylan Sprouse Cole i Dylan Sprouse (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju