Besplatni i iznenadni koncert pjevačice Mirele Priselac Remi oduševio je sve koji su se zatekli u centru Zagreba ove subote, a neke doslovno bacio na koljena.

Naime, izlog knjižare Znanje u centru Zagreba na nekoliko je minuta postao njezina pozornica, potpuno uređena novim artiklima u tri JYSK jesenska trenda. Osim ugodne, nježne glazbe svestrane autorice Mirele Priselac Remi, građani su mogli uživati i u novoj jesenskoj kolekciji JYSK-a i vidjeti što ih iz asortimana namještaja, tekstila za dom i dekoracija očekuje u njihovim trgovinama.

Remi se ugodno smjestila na kauču s kojeg je održala 15-minutni koncert prilikom kojeg je predstavila autorska djela. Nakon koncerta priznala je kako i sama oprema dom JYSK-ovim namještajem i dekoracijama.

Posljednjih nekoliko mjeseci potpuno sam se posvetila uređenju svog stana, tako da su igre bojama i teksturama dio moje svakodnevnice. Ove jeseni posebnu inspiraciju pronašla sam u JYSK-ovim novim trendovima pa mi je drago da mogu podržati ovaj nesvakidašnji projekt i počastiti građane dobrom muzikom, izjavila je Mirela Priselac Remi.

Novi trendovi za uređenje interijera pod nazivima Reflexion, The Next Wave i Memphis pokazat će kako je svaki različit spoj senzacija, boja, oblika i materijala, a cijeli je asortiman koherentan kako bi bilo lakše kombinirati drukčije proizvode na različite načine.

Ako ste duhovna osoba, trend Reflexion savršeno će vam oplemeniti dom dozom duhovnosti. Inspiriran je astrologijom te Mjesecom sa svojim promjenjivim fazama, a cijeli solarni sustav služi kao izvor inspiracije, pri čemu prevladavaju zemljane teksture i materijali prirodnog izgleda. Kamen je temeljna dekorativna značajka koja proizvodima daje izvorni, netaknuti izgled.

Trend The Next Wave u fokus stavlja prirodne oblike koristeći rustikalne teksture u kombinaciji s industrijskim detaljima. Kada je riječ o bojama, inspiracija kao da leži u u oceanu koji nudi cijelu paletu plavetnila i zelenila pa tako nijanse koje se nalaze ispod razine vode daju prirodan izraz ovom neodoljivom trendu.

Trend koji zasigurno neće proći nezamijećeno zbog svog šarenog dizajna je Memphis. Dominiraju kontrastni tonovi sa strogim i ravnim linijama minimalizma te detaljima iz Art Decoa, avangarde iz 30-ih i njemačkog stila Bauhausa. Površine i materijali su glatki i čisti, ukrašeni dizajnom kojem je naglasak na jednostavnu i klasičnu geometriju, a blokovi boja zaštitni su znak ovog trenda.

Nova kolekcija JYSK-ova namještaja već je dostupna sada u svim JYSK-ovim trgovinama diljem Hrvatske, kao i online na JYSK-ovoj internetskoj trgovini. Više informacija o JYSK-u možete pronaći na stranici na Facebooku te profilu na Instagramu, kao i na službenoj web-stranici JYSK.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju