Na zagrebačkom Cvjetnom trgu Konzum je za prolaznike pripremio glazbeno-plesno iznenađenje, a tom je prilikom uručena i donacija CRVENIM NOSOVIMA klaunovimadoktorima, dok je dan ranije najsretnijem kupcu predan novi automobil Tesla Model Y

 
Slavljeničkim događajem održanim na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu Konzum je nastavio s obilježavanjem 65 godina poslovanja u Hrvatskoj. Svi koji su u subotu prošetali zagrebačkom špicom ili popili kavu na popularnom Cvjetnom trgu imali su priliku prisjetiti se 65 godina duge povijesti najvećeg maloprodajnog lanca u Hrvatskoj kroz flash mob kojim su plesači vjerno prikazali glazbu i plesne stilove kroz protekla desetljeća.

Slavljenički program odvijao se pod voditeljskom palicom Marijane Batinić, a priliku da uživaju u raznim glazbenim stilovima, popularnim pjesmama koje nas vraćaju u prošlost te plesačima odjevenima u najpopularnije modne trendove kroz dekade nisu propustile ni poznate influencerice Jelena Perić i Ella Dvornik.

PR PR (Foto: Konzum Press)

65 godina osmijeha

Puno se toga mijenjalo tijekom godina, no osmijeh je u Konzumu uvijek bio konstanta te je stoga velika obljetnica ujedno bila i povod za uručenje vrijedne donacije onima koji šire osmijeh gdjegod da dođu. Konzum je tako donirao iznos od 65.000 kuna udruzi CRVENI NOSOVI klaunovidoktori koja s pomoću umjetnosti profesionalnog klauniranja, humora i smijeha vraća ljudima u teškim i kriznim situacijama osjećaj radosti, sreće i optimizma.

„U središtu su svih Konzumovih aktivnosti ljudi – više od 10 tisuća zaposlenika, više od pola milijuna kupaca svakog dana, tisuće malih i velikih dobavljača s kojima surađujemo izravno i neizravno, ali i članovi zajednice u kojoj poslujemo i kojoj kroz podršku raznim projektima i inicijativa kontinuirano nastojimo doprinijeti. U našim prodavaonicama možete kupiti sve, dok je osmijeh uvijek besplatan, no postoje brojne životne situacije u kojima nam teško dolazi na lice. Zato smo ovaj put odlučili pomoći upravo onima čija je misija nasmijati one kojima je teško. Izuzetno cijenimo rad udruge CRVENI NOSOVI i želimo im još mnogo uspjeha“, izjavila je Sandra Đolo, voditeljica Odjela komunikacija Konzuma.

PR PR (Foto: Konzum Press)

„Jako nam je drago i zahvaljujemo Konzumu što je prepoznao važnost naše misije donošenja osmijeha i radosti djeci u bolnicama i starijima osobama smještenim u domovima. Zahvalni smo što je na pristupačan i zabavan način omogućio i drugima da postanu dio naše priče i sudjeluju u ostvarenju naše misije donošenja osmijeha tamo gdje je najpotrebnije“, izjavila je Deniza Drusany, izvršna direktorica CRVENIH NOSOVA.

Tesla za najsretnijeg kupca

Kako bi i sa svojim kupcima proslavio 65 godina poslovanja, Konzum je za njih organizirao veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada bio automobil Tesla, i to najnoviji Model Y impresivnih performansi i udobne prostranosti. Najsretniji od ukupno više od 430 tisuća prijavljenih sudionika bio je profesor fizike Sanjin Rukober iz Kraljevice, a ključ novog automobila svečano mu je uručen u petak 10. lipnja u Super Konzumu Radnička.

PR PR (Foto: Konzum Press)

„Još uvijek ne mogu vjerovati da sam upravo ja dobitnik nove Tesle, i dalje mi je to nestvarno. Inače ne igram nagradne igre, ali ovaj put je bilo suđeno. Naime, kad sam bio mali stalno sam izvodio pokuse i igrao se sa strujom pa sam dobio nadimak Tesla. Taj interes nastavio se i kasnije u životu pa sam tako danas profesor fizike. Jedva čekam provozati se do škole i pokazati svoj novi automobil učenicima i kolegama“, izjavio je Sanjin Rukober, dobitnik novog automobila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju