Serija 'Seks i grad' koja je dobila i svoja dva filmska nastavka još uvijek je rado gledana, a likovi i više nego zanimljivi. No, da glumicama nije lako postati netko drugi potvrdila je Sarah Jessica Parker koja je svoj karakter testirala i dobila vrlo zanimljive rezultate. Testirajte se i vi i doznajte s kojem liku iz 'Seks i grad' ste najsličniji

Sarah Jessica Parker je glumica čiju je karijeru obilježio lik Carrie Bradshaw iz popularne serije s filmskim nastavcima 'Seks i grad'. No, iako je ovaj lik vrlo pozitivan, prepun duha i itekako modno osviješten, Sarah Jessica je priznala kako joj je ova uloga zadala brojne muke.

Sarah Jessica Parker je glumica čiju je karijeru obilježio lik Carrie Bradshaw iz popularne serije s filmskim nastavcima 'Seks i grad'.

Naime popularna glumica svoju je 'borbu' s ovim likom opisala kao težak zadatak zbog kojeg je, kako bi se unijela u ulogu, morala potpuno promijeniti životne navike.

'Ljudi najvjerojatnije ne shvaćaju kako je Carrie Bradshaw nevjerojatno drugačija od mene, zapravo potpuno suprotna.

Iako smo vrlo slične izgledom te smo živjele u istom gradu i kvartu unijeti se u lik nije bilo lako jer smo u prirodi zapravo dvije potpuno različite osobe', izjavila je Sarah Jessica te dodala kako jedina strast koju dijeli s ovim likom je ljubav prema modnim trendovima.

Kako bi dokazala svoju tezu, glumica je odlučila testirati svoj karakter te je pristupila zabavno online testu pod nazivom 'Otkrij koji si lik iz filma Seks i grad'. Naime Sarah Jessica Parker u testu nije ispala Carrie, što je potvrdilo njezine riječi.

Želite li se i vi testirati, doznajte koji ste lik iz filma Seks i grad.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju