Kako jedan mali trik može potpuno promijeniti vašu beauty rutinu. Nabolje, naravno.

Jeste li znali da žena tijekom života u kupaonici provede u prosjeku oko jednu i pol godinu? Nije nikakva tajna da mi žene znamo satima biti u kupaonici, pred ogledalom, isprobavajući maske, pilinge, serume i kremice kako bi koža našeg lica bila što blistavija, zdravija i ujednačenija. Doduše, ne uspijemo uvijek - nekad idemo kod kozmetičarke ili u neki spa centar jer nemamo vremena ni znanja kako najbolje njegovati svoju kožu.

No, srećom, dobile smo pomoć za kućnu njegu lica u samo dvije minute dnevno. Mali, kompaktni silikonski gadget u žarkim bojama sigurno ste već vidjeli u vašoj dm prodavaonici i pitali se čemu služi. LUNA play plus punjivi je FOREO uređaj koji dubinskim čišćenjem soničnim pulsacijama koži vraća energiju i sjaj, rješava nas osjećaja suhoće te odstranjuje mrtve stanice kože, sebuma, nečistoće i ostatke šminke. Uz ovu relaksirajuću beauty rutinu (u što smo se i osobno uvjerili!) koža postaje blistavija, elastičnija i svježija, a osim što nam daje novi osjećaj ljepote, svakako štedi vrijeme.

Ujutro i navečer nanesemo sredstvo za čišćenje lica, malo namočimo LUNU play plus, pritisnemo dugme na stražnjoj strani i lagano jednu minutu masiramo lice. Isperemo, osušimo i uvijek iznova uživamo u dubinski čistom, glatkom i blistavom licu.

 

Znate li koja je to ušteda na vremenu provedenom u kupaonici ili kod kozmetičarke? S ostatkom vremena možete što god hoćete. Recimo, poigrati se s djecom, pogledati epizodu omiljene serije ili napuniti kadu i zasluženo se opustiti u vrućoj kupki.

LUNA play plus drži posebno mjesto u beauty torbicama i kupaonicama žena diljem svijeta. Stoga ako ove jeseni i zime žudite za čistom, blistavom i zdravom kožom bez odlaska kozmetičaru posjetite svoj dm ili odite na www.foreo.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju