Ako ste zaljubljenik u njegu kože, onda već znate da je redovito čišćenje lica tajna glatkog i blistavog tena. Uz šarene uređaje svakodnevna njega lica još je zabavnije iskustvo. Isprobali smo najnoviji LUNA uređaj za čišćenje sa značajkama koje će oduševiti sve ljubiteljice popularnih FOREO uređaja.

Ljubiteljice malih i slatkih pakiranja imaju još jednu LUNA četkicu za čišćenje lica na izbor. Mali, ali moćan uređaj FOREO LUNA play plus za dubinsko čišćenje lica uklanja 99,5 % nečistoća na licu te ga ostavlja glatkim i blistavim. LUNA play plus možda izgleda kao LUNA play, oba uređaja dolaze u raznim bojama u malim pakiranjima, no ipak se razlikuju. LUNA play plus ima veću četkicu i duže dodirne točke, a ljubiteljice će vjerojatno najviše oduševiti dugotrajnost novog LUNA uređaja, odnosno mogućnost zamjene baterije.

Godišnji odmori sve su bliže, a to znači da ćemo uskoro skinuti šminku i pojuriti na plaže. Svi tada želimo imati ujednačen ten i obnovljenu teksturu kože, stoga smo testirali LUNA play plus, uređaj koji je kompaktnog dizajna idealnog za putovanja.

Iskustvo naše novinarke:

1. Praktična veličina

Otprilike veličine dlana, LUNA play plus četkica za čišćenje lica nešto je veća od LUNA play, što uređaj i dalje čini savršenim za putovanja, a neće vam puno mjesta zauzimati ni u ormariću u kupaonici. Kako biste ga mogli nositi sa sobom na ljetne avanture, savjetujemo da sačuvajte plastično pakiranje u kojem dolazi. Tako ga na brzinu možete ubaciti u svaku torbicu. Osim što je zbog svoje veličine prikladan za putovanja, LUNA play plus jednostavan je i za rukovanje. Svojom veličinom lako sjedne u dlan.

2. Jednostavan za korištenje

Budući da često znam zaspati na kauču, na putu do kreveta odlazak u kupaonicu često je poprilično velik napor. Kod LUNA play plus uređaja oduševila me jednostavna primjena. Na poleđini uređaja nalazi se tipka pomoću koje se pali i gasi, što znači da se ne moram zamarati dodatnim opcijama. Uređaj radi jednim intenzitetom koji je u rasponu od blagog do srednjeg, što je pogodno za sve tipove kože.

Još je jedan plus što ne moram brinuti o bakterijama jer je uređaj napravljen od silikonske četkice koja se brzo suši i tako sprječava nakupljanje bakterija. To mi je iznimno bitno jer imam problematičnu kožu sklonu aknama pa izbjegavam sve što bi moju situaciju moglo pogoršati.

Najviše me je oduševila mogućnost zamjene baterije. Kada se baterija u uređaju istroši, moguće ju je zamijeniti novom AAA baterijom, nakon čega je uređaj ponovno spreman za korištenje.

3. Nježan poput blazinice

Sa svojom dvozonskom glavom četkica je prikladna za sve tipove kože. Tanje dodirne točke služe za nježno čišćenje veće površine lica poput obraza, a deblje dodirne točke koje se nalaze na vrhu uređaja služe za preciznije dubinsko čišćenje pojedinih dijelova lica poput t-zone.

Kada sam prvi put dotaknula uređaj iznenadila sam se koliko su mekane i glatke silikonske četkice. Nježne na dodir, čišćenje lica pretvorile su u pravi spa tretman. Iako ostavljaju jako ugodan osjećaj, važno je ne pretjerivati jer je to uređaj koji dubinski prodire. S 800 pulsacija u minuti, koju mu omogućuje T-Sonic™ tehnologija, dubinski čisti kožu i tako uklanja nečistoće, mrtve stanice kože te ostatke šminke. Ravnopravno kružite po licu za najbolji učinak.

4. Rezultati nakon korištenja

Uređaj sam koristila uz gel za čišćenje lica. Već nakon par dana korištenja koža mi je bila mekša na dodir, što je primijetio i moj dečko, a to nije tako česta pojava. S obzirom na to da imam kožu sklonu aknama i dosta ožiljaka otprije, uvidjela sam da mi se uz LUNA plus play četkicu za lice koža brže obnavlja, a moji ožiljci polako blijede.

Osim toga, više ne brinem da će mi uređaj za čišćenje lica donijeti više problema nego koristi jer LUNA plus play sprječava nakupljanje bakterija. Prije korištenja uređaj samo isperem pod toplom vodom i spreman je za korištenje.

Veselim se jer sam pronašla svog suputnika na putu do blistavog tena i svakako ću ga nastaviti koristi i dalje. Osim što me veseli boja fuksije svaki put kad ga ugledam, uz njega mi je čišćenje lica svakako postalo zabava.

LUNA play plus uređaj za čišćenje lica dostupan je u dm-drogerie markt prodavaonicama diljem Hrvatske po cijeni od 349,90 kn, a možete ga kupiti i online preko službenog FOREO webshopa ovdje. Kao i njegovi prethodnici, dolazi u sedam veselih boja (Pearl Pink, Fuchsia, Mint, Purple, Sunflower Yellow, Aquamarine and Midnight), pogodan je za sve tipove kože, potpuno je vodootporan za upotrebu u kadi ili pod tušem te ima zamjenjivu AAA bateriju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju